Nunta Domeniul Dambul Morii

Nunta Domeniul Dambul Morii la terasa Marabou din incinta complexului cu Alina si George. Mii au ales sa faca nunta la Domeniul Dmabul Morii, pentru ca le-a placut mult foisorul unde se oficiaza cununiile civile si religioase. Mai mult decat atat, terasa de pe malul piscinei este frumoasa si mai ales utila in timpul pandemiei de coronavirus. Vara la lui 2020 a fost una speciala, din acest punct de vedere. Nuntile s-au schimbat, orice nunta putandu-se organiza numai in aer liber. De aceea sa organizezi o nunta la Domeniul Dambul Morii a parut o idee binevenita, chiar inspirata as putea spune.

Nunta Domeniul Dambul Morii

Desi mirii au plecat din Codlea, Domeniul Dambul Morii a parut aproape. Numai pregatirea mirilor s-a desfasurat in Codlea, restul nuntii – cununia civila, cununia religioasa si petrecerea nuntii, s-au desfasurat la Dambul Morii. Dis de dimineata a plouat destul de mult, insacum am iesit din Codlea, cerul a inceput sa se mai lumineze si soarele si-a facut loc printre norii negrii si amenintatori. La Dambul Morii vremea a fost ideala pentru o nunta de vis. Nu a fost nici soare, nici prea multa caldura. Desi nunta s-a desfasurat cu toate conditiile de siguranta inca active, totul a fost prefect. Invitatii alaturi de miri si nasi s-au distrat de minune la nunta de la Domeniul Dambul Morii.

Detalii fotografii de nunta:

Unde au fost realizate imaginile: Timisul de Jos, Brasov

Petrecerea nuntii: Domeniul Dambul Morii, Terasa Marabou

Ora realizarii fotografiilor: pe intreg parcursul zilei

Mai sus ati putut vizualiza imagini cu pregatirrea mirelui, pregatirea miresei din Codlea, cununia civila si religioasa din foisorul de la Domeniul Dambul Morii si petrecerea nuntii de la sala Marabou.

Nunta Domeniul Dambul Morii. Fotografii de nunta de la Dambul Morii. Foto video nunta Domeniul Dambul Morii de langa Brasov.

Articole asemanatoare


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.