Fotografii Cununia Civila Primaria Brasov

Fotografii cununia civila Primaria Brasov, oficiata de primarul George Scripcaru. Alina si Andrei aveau nunta programata pentru data de 22 august in acest an. Insa din pricina pandemiei mondiale de coronavirus, cei doi au reprogramat nunta pentru anul 2021. Insa si-au dorit sa nu uite aceasta zi de august, asa ca au facut cununia civila la Primaria Brasov. Au avut noroc ca cel care a oficiat cununia civila sa fie insusi primarul orasului brasov, george Scripcaru. Care a fost prietenos cu invitatii si a ales sa faca fotografii cu mirii si invitatii de la nunta.

Fotografii Cununia Civila Primaria Brasov

Dupa incheierea oficierii cununie civile, mirii au semnat actele oficiale sub privirile nasilor, care mai apoi i-au felicitat cu drag. Dupa ce au fost felicitati de toti invitatii de la cununia civila, am mers in parc, unde am realizat fotografiile cu toti cei prezenti. Veti putea vedea mai jos ftogorafii cu mirii , nasii, parintii si cei dragi lor.

Unde au fost realizate imaginile: Primaria Municipiului Brasov

Ora realizarii fotografiilor: orele 11

Va invitam sa priviti mai jos Fotografii Cununia Civila Primaria Brasov . Casa de piatra dragilor!

Foto cununie civila Brasov din timpul pandemiei de coronavirus oficiata de George Scripcaru.

Fotografii asemanatoare

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Cauti fotograf pentru ziua cununiei civile din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru ziua cununiei civile. Realizam fotografii la primarie inainte si dupa ceremonie si poze in parc cu voi si invitatii din ziua cununiei civile.