Imagini cununie civila Brasov

Imagini cununie civila Brasov cu Andreea si Stefan. A fost pentru prima data cand ne-am vazut, insa ne-am inteles de minune. Nici nu se putea altfel, cu doua persoane care au avut tot timpul zambetul pe buze. Cand am ajuns la primarie, picura usor, insa pe masura ce timpul trecea, ploaia se intensifica cu repeziciune. Mi-as fi dorit ca meteorologii sa se insele cu prognoza pentru aceasta zi, insa, nu a fost asa. Mirii, nasii, dar si invitatii de la cununia civila, au compensat din plin ziua ploioasa si mohorata, prin energia debordanta si prin buna dispozitie. A fost o bucurie sa ii fotografiez la cununia lor civila de la Primaria Brasov.

Imagini cununie civila Brasov

Am inclus in colajele de mai jos, cateva fotografii cu mirii nostri, din cele mai frumoase momente ale cununiei civile din Brasov. Asteptam nunta, care se anunta inca de pe acum a fi una dintre cele mai frumoase. Pana atunci, „Casa de piatra!”, sa fiti fericiti si impliniti, unul langa celalalt!

P.S. Sunt tare curios ce surprize ne va mai pregati „mama” la nunta celor doi 🙂

Fotografii din ziua cununiei civile cu Andreea si Stefan, de la Primaria Brasov. Imagini cununie civila Brasov. Fotografii de la cununia civila din Brasov in timpul pandemiei de coronavirus. Fotograf cununie civila. Imaginile de la aceasta cununie civila au fost livrate in mai putin de 3 ore de la realizarea acestora. in acest fel mirii, nasii si invitatii s-au putut bucura pe deplin de frumoasa zi a cununiei civile din Brasov.

Articole asemanatoare

Cere o ofera foto pentru cununia civila!

Fotograf pentru ziua cununiei civile din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru ziua cununiei civile. Realizam fotografii la primarie inainte si dupa ceremonie si poze in parc cu voi si invitatii din ziua cununiei civile.