Nunta dupa pandemie

Nunta Dupa Pandemie (1)

Vei avea nunta dupa pandemie? daca da, avem vesti bune! Desi pare altfel, in realitate, nuntile nu s-au oprit niciodată și sunt din ce în ce mai multe. Toată lumea ar trebui să se pregătească pentru mai multe nunți, caci aceasta perioada este mai infloritoare ca niciodata. Toata lumea anticipeaza boom-ul din industria nunților imediat ce masurile restictive si pandemia vor disparea, ca prin vis.

Din experiența noastră și din experiența colegilor noștri, un număr mare de cupluri și-au amanat nunțile până la mijlocul lui 2021 și 2022. Mulți au pierdut avansurile, au organizat nunti foarte mici, sau au ales sa faca cununia civila si religioasa cat mai repede. In general, modul de a sarbatori s-a schimbat total. Aceasta a fost o pagină neagră în industria nunților, dar, incet, incet recuperam tot ceea ce am pierdut.

Un raport al pieței industriei nuntilor, care a arata o pierdere semnificativa pentru anul 2020, prezice că toate se vor schimba in anii urmatori. Va veni vara anului 2021 și va exista o creștere semnificativă a veniturilor din nunți. Cuplurile își rezervă deja furnizorii de servicii, pe măsură ce datele se clarifică. Nunțile au fost întotdeauna pline de emotie, dar adăugarea unor limite personale în ceea ce privește siguranța și sănătatea, au afectat in mod negativ trairile si sentimentele participantilor la evenimente.

Nunta Dupa Pandemie (2)

LUNI ȘI LUNI ÎN AȘTEPTARE – Nunta dupa pandemie

Toată lumea din industria nunților este mai confuză ca niciodată. Pe măsură ce vaccinările, dar și speranța, se răspândesc în întreaga lume, cursa pentru programarea nunților este pornită. Un adevărat boom al nunții! Este o ușurare pentru aceasta industrie imensă, care a suferit în timpul pandemiei. Din perspectiva întreprinderilor mici, este devastator să vezi efectul pe care pandemia l-a avut asupra tuturor celor din afacerea nunții. La urma urmei, nunțile generează venituri pentru catering, decoratori, planificatori, floriști, muzicieni, designeri de îmbrăcăminte, coafeze si mak-up, fotografi, videografi, instructori de dans, curățătorii, șoferi de limuzină și mulți alți profesioniști care încep să vadă, încet, dar sigur, lumina la capătul tunelului.

Mulți dintre prietenii noștri, care lucreaza in planificarea nuntilor, speră că vaccinul va permite acestei industrii sa reînvie. Toti oamenii isi doresc sa se revada, sa petreaca, sa danseze si sa cante, pe ringul de dans. Este foarte important să ne bucurăm împreună, să ne îmbrățișăm din nou, să ne reunim, să sărbătorim viața împreună. Aceste aspecte ne-au lipsit, dar le recuperam incet, incet.

Weekend-uri pline de evenimente

Timpurile înfricoșătoare și stresante de-a lungul istoriei, tind să ducă la creșterea ratei de căsătorie. Pandemia de coronavirus nu este diferită. Potrivit unui sondaj realizat in octombrie, din 4.000 de cupluri logodnice, 82% au spus că trăirea pandemiei le-a făcut și mai dornice să se căsătorească, astfel încât să poată face față acestei furtuni, dar si altor incercari, impreuna. Mai bine de jumatate din cupluri, prioritizează relația mai presus de orice altceva.

Cununie Civila Dupa Pandemie (3)

VIAȚA NU MAI ESTE ÎN AȘTEPTARE – Nunta dupa pandemie

Pentru multe cupluri, reprogramarea, anularea sau schimbarea zilei nunții lor, a fost pur și simplu un coșmar. Am vorbit cu o mireasă zilele trecute și ea a spus ceva ce credem că multe cupluri vor să audă. Ea a spus „Nu am vrut să-mi pun viața în așteptare. A devenit clar pentru noi ca este important să ne căsătorim. Nu e vorba de marea petrecere, sau de a avea 100 de oameni în jurul nostru. Nu am vrut să mai așteptăm și să vedem. Am vrut doar să ne căsătorim ”. 
Deasemenea, multe cupluri pur și simplu s-au saturat să mai aștepte să înceapă o viata in doi. Mulți dintre clienții noștri spun că lucruri precum pandemia i-au obligat să reevalueze ceea ce era important în viața lor. 

Dacă doi oameni sunt optimiști, pandemia i-ar putea determina să ia în cele din urmă hotararea de a se casatori.
Multe cupluri nu mai vor să-și amâne viața, încearcă să se mute într-o casă nouă și vor să aibă o familie cat mai curând. Pentru cuplurile care se căsătoresc pentru a întemeia o familie, nevoia de a aștepta mai mult de un an poate provoca anxietate. De aceea, o mulțime de oameni grabesc momentul, reduc din oaspeti, își rezervă furnizorii și au o nuntă mai mică, dar mai semnificativă.

Când ești speriat, anxios sau copleșit, simti ca ai scăpat lucrurile de sub control. Corpul și mintea ta experimentează senzații pe care nu știi să le gestionezi. Deci, pentru a compensa acest sentiment, oamenii tind să găsească alte modalități de a se simți in siguranta. Acesta este motivul pentru care unii oameni fac schimbări mari sau iau decizii majore în perioadele de frică. Căsătoria în timpul pendemiei, se simte ca o garanție de siguranță și stabilitate. Multe dintre cuplurile noastre spun, de asemenea, că dacă relația lor a supravietuit pandemiei, atunci ar putea supraviețui oricărui lucru. Cuplurile au fost blocate în interiorul spatiilor mici, luni de zile, sub constrângeri majore. Anul acesta a fost testul final al unei relații. 

Cununie Religioasa Dupa Pandemie (4)

O GURĂ MARE DE AER PROASPĂT PENTRU CEI DIN INDUSTRIA NUNTILOR – Nunta dupa pandemie

Noi, la fel ca toți colegii noștri profesioniști, suntem ușurați în prezent, lucrurile încep să o ia pe panta ascendenta. Este greu să deții o mică afacere ce depinde, in mare parte, de de nunți. Daca nuntile au fost afectate, toti am fost afectati. Suntem încântați să vedem lumina de la capătul tunelului, să întâlnim noi cupluri ale căror nunți le vom fotografi si filma, în curând. Simtim ca toate aceste teste, din perioada pandemiei, au generat cupluri mai puternice, mai unite ca oricand si mai pline de dragoste si intelegere. Abia asteptam sa reincepem activitatea, caci sentimentele puternice, ale mirilor, dar si bucuria de a-si vedea visul implinit, se vor simti din plin in fotografii.

Noroc la noul sezon de nunți!

Nunta dupa pandemie. Urmeaza weekend-uri pline de evenimente. Nunta nu va mai fi la fel dupa pandemie, sau ma insel oare? Ramane de vazut…