Fotografii nunta in pandemie

Fotografii nunta in pandemie cu Mihaela si Marin, doi tineri curajosi. Mirii au vrut sa isi uneasca destinele si sa nu mai amane cu inca un an nunta lor, chiar daca asta a insemnat sa faca multe sacrificii. In primul rand cei doi nu au avut o petrecere a nuntii, pentru ca a fost interzis prin lege . Numarul invitatilor a fost cat se poate de restrans, parintii, nasii si viitorii lor fini. Sa faci o nunta in pandemie este un risc si un lux pentru mult dintre miri, insa si un act de mare curaj. Asa a spus si preotul din biserica la scurta cuvantare care a precedat taina cununiei.

Fotografii nunta in pandemie

Cei doi miri au fost bine dispusi, au avut ceva emotii, insa au trecut repede. Stiti cum se spune, odata ce ai intrat in hora, nu poti decat sa joci. Totul a trecut repejor in cateva ore era gata cu tot. A fost o altfel de nunta, diferita fata de nuntile care durau pana dimineata. Acum pot spune ca am terminat la orele 14. Insa am avut suficient de mult timp la dispozitie pentru a surprinde imagini cu toti invitatii si cu toate momentele importante care marcau ziua nuntii.

Detalii fotografii nunta in pandemie:

Unde au fost realizate imaginile: in Targlungeni, acasa la miri, la biserica ortodoxa cu hramul „Buna Vestire” din Brasov si pe drumul poienii.

Petrecerea nuntii: nu a fost o pretrecere a nuntii.

Ora realizarii fotografiilor: dupa orele 11.

Fotografii nunta in pandemie. Foto cununie religioasa in vremea COVID19. Imagini cu mirele si mireasa din timpul pandemiei de coronavirus.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.