Fotograf ceremonie botez

Fotograf ceremonie botez din Brasov. Imagini din ziua botezului micutului Luca. Parintii si-au luat inima in dinti si cu nadejde in Dumnezeu si cu ajutorul nasilor, l-au increstinat pe micut in plina pandemie de coronavirus COVID-19. Au avut parte de conditii relaxate fata de inceputul pandemiei. Inainte de a fotografia ceremonia de botez din biserica Mănăstiririi Sfântul Apostol Toma de pe str. Dobrogeanu Gherea din Brasov, am fost acasa si, impreuna cu parintii, am realizat cateva fotografii cu micutul care urma sa fie botezat.

Fotograf ceremonie botez

Micutul Luca a fost ingaduitor cu noi. Ne-a acordat un ragaz de 45 de minute sa realizam fotografiile cu el, parintii si surioara Sara. In acest timp, a fost atent si am colaborat tare bine cu micutul prunc. DUpa expirarea celor 45 de minute de gratie, micutul nostru a inceput s aplanga si cu greu l-am mai calmat. Insa a fost indeajuns pentru a realiza imaginile pretioase. De aceea cand angajati un fotograf ceremonie botez, asigurati-va ca stie ce face si pretuieste fiecare moment.

Detalii fotografii:

Unde au fost realizate imaginile: in brasov

Petrecerea de botez: Resort Ambient, Cristian

Ora realizarii fotografiilor: 10 pana la 19

Botezul s-a desfasurat pe rit vechi ortodox, fotograf ceremonie botez, toate fiind facut ca la carte de starostele manastirii. Toata lumea s-a speriat nitel cand a fost scos si bagat din nou in cristelnita, insa totul a fost bine la final. Ati putut vedea mai sus fotografii de botez cu cele mai importante momente ale ceremoniei sfinte de botez. Ultimele imagini le-am realizat in Cristian, unde s-a desfasurat petrecerea de botez in cadru restrans. Toate conditiile de distantare sociala au fost indeplinite, asa ca toata lumea a fost in siguranta.

Fotograf ceremonie botez. Fotografii botez pandemie coronavirus COVID-19. Ceremonie de botez din timpul pandemiei de Sars-cov-2.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.