Fotografii cununie civila COVID

Fotografii cununie civila covid, in timpul pandemiei de coronavirus din Romania. Dupa ce au aflat ca nunta nu se putea desfasura la data dorita, mirii au hotarat sa programeze cununia civila cat mai curand. In acest fel voiau sa fie siguri c avor deveni sot si sotie. Cei doi au fost insotiti la cununia civila oficiata la Primaria Brasov de nasi, parinti, frati si surori si multi prieteni si colegi de munca. A fost o cununie civila normala. Desi am fotografiat un eveniment in timpul acestei pandemii de coronavirus, totul a fost natural si firesc. Chiar daca cei doi miri, nasii si ceilalti invitati au purtat masca peste nas si gura, in anumite momente. Cei de la primarie au luat toate masurile de distantare sociala. Nu au permis mai mult de 20 de persoane sa se afle simultan pe platoul din interiorul primariei.

Fotoografii cununie civila COVID

Toti invitatii prezenti la aceasta cununie civila covid din timpul pandemiei de coronavirus au fost foarte bucurosi si s-au bucurat din toata inima pentru cei doi insuratei. Dupa incheierea ceremonei cununiei civile cu precautiile COVID, toata lumea s-a indreptat spre parc unde am realizat fotografii cu toti invitatii prezenti.

Fotografii cununie civila COVID. Cununie civila coronavirus Sars-Cov-2. Ceremonie cununie civila in timpul pandemiei de COVID-19.

Fotografii asemanatoare


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Cauti fotograf pentru ziua cununiei civile din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru ziua cununiei civile. Realizam fotografii la primarie inainte si dupa ceremonie si poze in parc cu voi si invitatii din ziua cununiei civile.