Imagini de la cununia civila din Brasov

Imagini de la cununia civila din Brasov cu doi tineri frumosi. Intr-o superba zi, la sfarsit de martie, Sabrina si Bogdan au hotarat sa faca pasul cel mare. Impreuna cu parintii, nasii, dar si cei dragi, au pasit cu hotarare pe treptele Primariei din Brasov. Au avut tot timpul zambetul pe buze, dar bucuria li s-a citit pe chip. In fata ofiterului de stare civila, amadoi au rostit un “DA” hotarat, incarcat cu multa implinire. Dupa incheierea ceremoniei, cei doi au fost imbratisati si felicitati de invitatii prezenti la Primaria Brasov.

Imagini de la cununia civila din Brasov

Dupa oficierea cununiei civile, am pornit catre parcul central, “Nicolae Titulescu”, unde am realizat o sedinta foto cu tinerii casatoriti, dar si cu toti cei prezenti. Printre fotografiile formale, clasice, am surprins si cateva cadre amuzante. Astfel, toti isi vor aminti peste cativa ani de toata bucuria ce au simtit-o in aceasta zi.

Le dorim Casa de Piatra si sa paseasca mereu impreuna pe drumul vietii, cu iubire, credinta si intelepciune!

Fotograf profesionist cununie civila Primaria Brasov. Foto cu mirele si mireasa de la cununia civila.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.