Fotograf profesionist botez Brasov

Fotograf profesionist botez Brasov in cea mai importanta zi pentru micutul Patrick. Parintii au decis ca increstinarea micutului lor de aproape 4 luni sa mearga inainte chiar daca suntem in plina pandemie de coronavirus. Nu conteaza asta. Ce conteaza este curajul lor si marturisirea de credinta autentica ortodoxa, indiferent de conditii. Patrick a fost cumintel si vesel. Le-am cerut parintilor sa ma lase singur cu el pentru ca atentia lui sa fie focusata exculsiv pe mine si pe aparatul de fotografiat. Fotografiile de botez sunt si un prilej de a marca o data importanta din viata de familie si pentru el si pentru parinti.

Fotograf profesionist botez Brasov

Parintii si-au dorit un fotograf profesionist botez Brasov. Am colaborat tare bine la nunta lor, asa ca decizia de alegere a fotografului nu a fost grea. L-am fotografiat pe Patrick cu 2 ore inainte de a merge la biserica si apoi la biserica cu toate momentele importante din Taina Botezului.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Fotograf profesionist botez Brasov. Foto botez in pandemie COVID-19. Fotografii de botez in plina pandemie de coronavirus in Romania.