Fotografii de la botez

Fotografii de la botez cu bebelus tare curios. Victor Achim, bebelusul nostru din aceasta sedinta foto din ziua botezului, a fost cumintel pan ala un anumit punct. Mamica lui draga l-a laudat ca nu are deloc stare si ca plange mai tot timpul, daca nu este in bratele ei. Insa am avut noroc cu acest mic mamos belelus. Timp de 15 min a stat cumintel, asa ca noi am avut timp sa realizma fotografiile de acasa cu el si parintii sai, inainte de a pleca la increstinarea propriu-zisa de la biserica.

Fotografii de la botez

Fotografiile de la Biserica au fost realizate la locasul sfant de la Miscunica, din Brasov. Au fost prezenti toti cei dragi familiei, lelipsind buncii si unchii cu matusile. Totul a fost frumos, simplu si discdret. Parintii au putut sa se bucure de fotografiile din ziua botezului chiar in aceeasi zi.

Fotografii de la botez din Brasov in plina pandemie de COVD-19. Fotograf profesionist de botez din Brasov. Sedinta foto in ziua botezului.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.