Fotografii de la botez

Fotografii de la botez cu bebelus tare curios. Victor Achim, bebelusul nostru din aceasta sedinta foto din ziua botezului, a fost cumintel pan ala un anumit punct. Mamica lui draga l-a laudat ca nu are deloc stare si ca plange mai tot timpul, daca nu este in bratele ei. Insa am avut noroc cu acest mic mamos belelus. Timp de 15 min a stat cumintel, asa ca noi am avut timp sa realizma fotografiile de acasa cu el si parintii sai, inainte de a pleca la increstinarea propriu-zisa de la biserica.

Fotografii de la botez

Fotografiile de la Biserica au fost realizate la locasul sfant de la Miscunica, din Brasov. Au fost prezenti toti cei dragi familiei, lelipsind buncii si unchii cu matusile. Totul a fost frumos, simplu si discdret. Parintii au putut sa se bucure de fotografiile din ziua botezului chiar in aceeasi zi.

Fotografii de la botez din Brasov in plina pandemie de COVD-19. Fotograf profesionist de botez din Brasov. Sedinta foto in ziua botezului.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.