Fotograf botez Ghimbav

Fotograf botez Ghimbav cu micuta Sofia Georgiana.
Ziua botezului intotdeauna este una frumoasa, plina de emotie si amintiri frumoase care trebuiesc memorate pentru viitor. Aceasta zi marcheara un nou punct de plecare pentru micuta botezata, pentru ca incepanad de azi este crestina.
De obicei botezul se face la doua sau trei luni de zile, cand micutul este suficient de zdravan pentru a da piept cu multimea de oameni care va participa la botez.

Este important ca bebe sa fie maricel, sa poata fi botezat in siguranta. Parintii micutei Sofia si-au dorit un fotograf de botez in Ghimbav, unde locuiesc. De obicei ne deplasam fara nici o problema unde este nevoie de serviciile noastre foto video pentru botez, trebuie doar sa ne cereti asta.

Fotograf botez Ghimbav

Fotografiile de botez din Ghimbav au fost realizate cu micuta Sofia si sora ei mai mare, Bianca, care mai tot timpul a fost un zambet, plina de bucurie si nerabdare. In fotografiile din ziua botezului veti vedea toate momentele importante de acasa si de la biserica unde a fost savarsita taina botezului.

Am ales cele mai frumoase fotografii din ziua botezului micutei Sofia Georgiana din Ghimbav. Fotograf botez Ghimbav. Fotografii din ziua botezului de la Ghimbav. Sedinta foto acasa cu bebe si parintii in ziua botezului. Foto botez.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.