Fotograf botez Ghimbav

Fotograf botez Ghimbav cu micuta Sofia Georgiana.
Ziua botezului intotdeauna este una frumoasa, plina de emotie si amintiri frumoase care trebuiesc memorate pentru viitor. Aceasta zi marcheara un nou punct de plecare pentru micuta botezata, pentru ca incepanad de azi este crestina.
De obicei botezul se face la doua sau trei luni de zile, cand micutul este suficient de zdravan pentru a da piept cu multimea de oameni care va participa la botez.

Este important ca bebe sa fie maricel, sa poata fi botezat in siguranta. Parintii micutei Sofia si-au dorit un fotograf de botez in Ghimbav, unde locuiesc. De obicei ne deplasam fara nici o problema unde este nevoie de serviciile noastre foto video pentru botez, trebuie doar sa ne cereti asta.

Fotograf botez Ghimbav

Fotografiile de botez din Ghimbav au fost realizate cu micuta Sofia si sora ei mai mare, Bianca, care mai tot timpul a fost un zambet, plina de bucurie si nerabdare. In fotografiile din ziua botezului veti vedea toate momentele importante de acasa si de la biserica unde a fost savarsita taina botezului.

Am ales cele mai frumoase fotografii din ziua botezului micutei Sofia Georgiana din Ghimbav. Fotograf botez Ghimbav. Fotografii din ziua botezului de la Ghimbav. Sedinta foto acasa cu bebe si parintii in ziua botezului. Foto botez.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.