Cununie civila Zarnesti

Cununie civila Zarnesti intr-o frumoasa zi de duminica a lunii august, cu mirii Adrian si Delia. Cei doi sunt din Zarnesti, asa ca alegerea primariei pentru cununia lor civila a fost cat se poate de usoara. Ne plac cununiile care sunt oficiate in afara Brasovului, pentru ca avem mai mult timp la dispozitie. Ofiterul de stare civila a fost tare cumsecade, ca de fiecare data aici la Primaria Zarnesti.

Cununie civila Zarnesti

Delia si Adrian au spus un „Da” cat se poate de hotarat in fata ofiterului de stare civila, fiind aplaudati cu bucurie de parinti, nasi si cei prezenti la oficirea unirii dintre cei doi tineri. A doua parte a fotografiior de la cununia civila au fost realizate la localul din apropierea Pietrei Craiului. Am realizat cateva fotografii si cu cele doua cifre 2 si 6. Cei doi s-au cununiat civil in ziua in care Delia, mireasa, facea 26 de ani. Un motiv in plus de bucurie pentru cei doi tineri casatoriti. Le dorim toate cele bune si traditionalul „Casa de piatra!”

Fotografii cununie civila Primaria Zarnesti. Servicii foto video de la cununia civila oficiata in orasul Zarnesti.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.