Fotografii bebe la un an in Brasov

Fotografii bebe la un an in Brasov, cu micutul Andrei si surioara lui, Andrada. A fost un an minunat, plin de impliniri si zambete. Cand privim in urma, parca am si uitat cat de micut si fragil era pruncul nostru de 4100gr.

In fotografiile de mai jos, sunt surprinse momente de aur, momente de suflet si pline de iubire. Sunt surprinse milioane de zambete si bucurii! In cele mai de jos, ii prezentam pe copilasii nostri minunati. Imaginile acestea, ca si multe altele, vor sa ramana intiparite in memorie si in suflet, pentru toata viata. Pana la 1 an, orele, zilele, saptamanile si lunile nu trec tocmai usor, dar fiecare moment este nepretuit. Pentru ca avem doi nazdravani, aceaste fotografii de bebe la un an in Brasov, nu a fost una usoara, insa cu rabdare, grija si pasiune, a iesit ceva frumos. Amintirile sunt cele mai importante, iar fotografiile, asezate apoi in colaje, sunt cadoul perfect pentru viitor.

Fotografii bebe la un an in Brasov

Daca va intrebati cat timp a durat aceasta sedinta foto, va raspundem. 15 minute, pentru ca atat a putut sta linistit bebelicul nostru voios. Timpul cei cei mici este limitat si foarte pretios. Aceste sedinte foto de familie vor fi fara pret peste cativa ani, cand copilasii sunt deja mari.

Fotografii bebe la un an. Sedinta foto cu bebe la 1 an in Brasov. Fotograf profesionist de copii in Brasov, Ransov, Bran , Moieciu, Codlea.

Fotografii asemanatoare

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.