Fotograf nunta Codlea

A fost o nunta ca-n povesti, cu doi miri superbi, o pereche de nasi pe masura, parinti bucurosi si emotionati. Visul a trecut repede, atat pentru miri cat si pentru invitati. In fotografiile nuntii din Codlea am surprins toate momentele importante: pregatirea mirelui, pregatirea miresei, acasa la nasi. Precum si fotografii de la cununia civila si religioasa.

Fotografiile de la petrecerea nuntii au fost realizate la Restaurantul Magura din Codlea.
Nunta a fost tare frumoasa, iar de dansat, s-a dansat non-stop.
Tot aici puteti vedea fotografii de la nunta cu furatul celor doi miri si cu momentele de final de la tot si obiceiurile miresei.
Nu va ramane decat sa priviti fotografiile nuntii din Codlea si sa va amintiti cu drag de o nunta superba.

  • Tip fotografii: foto ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Codlea
  • Restaurant nunta: Magura Codlea

Fotograf nunta Codlea- fotografiile nuntii mirilor Andrei si Paula

Am inclus pe aceasta pagina fotografii de la nunta din Codlea cu pregatirile mirilor, cununia civila de la Primaria Codlea, cununia civila de la biserica. Precum si fotografii din ziua nuntii dupa cununia religioasa, din parcul central. Dar si fotografii cu principalele momente de la petrecerea nuntii de la Restaurant Magura Codlea.

Fotograf nunta Codlea. Foto video nunta Codlea. Fotografii nunta Restaurant Magura Codlea. Fotograf profesionist nunta Codlea.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.