Fotografii nunta Restaurant Nasycanda Magura

Fotografii nunta Restaurant Nasycanda Magura din Codlea. Despre nunta Andreei si a lui Catalin pot scrie foarte multe, caci a fost un eveniment foarte frumos, presarat cu emotii, bucurie, iubire si stare de bine! Desi mirii au avut parte de o perioada foarte incarcata cu pregatirile de nunta, cu nunta in sine, dar si cu toate socotelile ce trebuiau incheiate dupa eveniment, am ramas placut surprins de un mesaj ce venea chiar din partea mirelui. Mesajul, scris din suflet, continea in cateva cuvinte multumirea pentru ca le-am fost alaturi in cel mai important moment din viata lor.

Fotografii nunta Restaurant Nasycanda Magura

Tin pe aceasta cale sa le multumesc si eu pentru ca au ales sa colaboram, ii felicit pentru sufletele lor bune si sper sa le fim alaturi si cu alte ocazii fericite. Casa de piatra si numai bine va dorim!

Servicii foto video nunta Codlea. Cununie civila si religioasa Codlea.

Care este capacitatea salii de nunta?

Sala de nunta de la Magura, poate primi pana la 300 de invitati. Consider ca ca numaul acesta exprimat de propiretarii salii, este putin prea mare. Daca sunt prea multi dansatori pe ring, atunci devine aproape imposibil sa iesi afara pentru o gura de aer. Noi recomandam pana la 250 de oaspeti.

Cand se aduce torul la acesta sala de nunta?

Daca nunta incepe la ora 4, atunci tortul va fi adus incepand cu orele 12. Insa acest moment poate fi amanat, daca invitatii nu pleaca masiv.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.