Foto Nunta Codlea

Foto Nunta Codlea multiculturala cu doi miri frumosi, atentici. I-am cunoscut mai bine la sedinta foto trash the dress de dupa nunta si pot spune ca sunt doi oameni speciali. Ziua nuntii lor din Codlea a fost una plina de lumina, emotie si bucurie, pentru toti cei invitati la acest frumos eveniment. Am inclus in acest album cu foto nunta din Codlea toate momentele importante din acesta unica zi pentru cei doi miri.
Veti putea vedea mai jos pregatirile celor doi, cununia religioasa precum si petrecerea nuntii de la sala. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Restaurant Magura din Codlea, cunoscut de multi ca si Cantina Magura Codlea.

Nunta Codlea de la Restaurant Magura Codlea

Muzica se spune ca este sufletul petrecerii. Daca ai o muzica buna la nunta, ringul de dans va fi plin si lumea se va distra de minune la evenimentul tau. De aceea, va recomandam cu drag pe DJ Adi Grecu – DJ nunta Brasov.

Fotografii din ziua nuntii Restaurant Magura Codlea. Servicii foto video evenimente Codlea. Fotograf profesionist Codlea.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.