Fotografii nunta Domeniul Dambul Morii

Fotografii nunta Domeniul Dambul Morii cu Roxana si Gabriel. Mirii nostri au deja o fetita superba, iar pandemia le-a dat putin planurile peste cap, timp de un an. Acum, nimic nu le-a mai stat in cale, caci, mai hotarati ca niciodata, Gabi si Roxana nu au ezitat nicio clipa sa oficializeze relatia lor. Determinati, fericiti, dar mai ales responsabili, cei doi au venit tocmai din Anglia, sa isi organizeze propria nunta. Toate detaliile au fost gandite in amanunt, iar nunta lor a fost cu adevarat reusita, dar si amuzanta! Petrecerea a avut loc la sala Marabou, de la Domeniul Dambul Morii. Ii felicitam pentru alegere, caci a fost una inspirata, potrivita pentru un astfel de eveniment. Abia asteptam sa ne revedem cu ei, la sedinta Trash the dress.

Fotografii nunta Domeniul Dambul Morii

Fotografii cununia civila si religioasa din Ghimbav

Imagini de la cununia civila oficiata la Primaria Ghimbav, chiar de primarul Ionel Fliundra. Cununia religioasa s-a desfasurat la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din aceeasi localitate.

Fotografii nunta Domeniul Dambul Morii. Imagini ziua nuntii cu mirii. Cununia civila, religioasa si petrecerea de la sala de nunta Marabou.

Fotografii asemanatoare Domeniul Dambul Morii:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.