Fotografii nunta Domeniul Dambul Morii

Fotografii nunta Domeniul Dambul Morii cu Roxana si Gabriel. Mirii nostri au deja o fetita superba, iar pandemia le-a dat putin planurile peste cap, timp de un an. Acum, nimic nu le-a mai stat in cale, caci, mai hotarati ca niciodata, Gabi si Roxana nu au ezitat nicio clipa sa oficializeze relatia lor. Determinati, fericiti, dar mai ales responsabili, cei doi au venit tocmai din Anglia, sa isi organizeze propria nunta. Toate detaliile au fost gandite in amanunt, iar nunta lor a fost cu adevarat reusita, dar si amuzanta! Petrecerea a avut loc la sala Marabou, de la Domeniul Dambul Morii. Ii felicitam pentru alegere, caci a fost una inspirata, potrivita pentru un astfel de eveniment. Abia asteptam sa ne revedem cu ei, la sedinta Trash the dress.

Fotografii nunta Domeniul Dambul Morii

Fotografii cununia civila si religioasa din Ghimbav

Imagini de la cununia civila oficiata la Primaria Ghimbav, chiar de primarul Ionel Fliundra. Cununia religioasa s-a desfasurat la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din aceeasi localitate.

Fotografii nunta Domeniul Dambul Morii. Imagini ziua nuntii cu mirii. Cununia civila, religioasa si petrecerea de la sala de nunta Marabou.

Fotografii asemanatoare Domeniul Dambul Morii:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.