Fotograf Nunta Sala Treselle Dambul Morii

Fotograf Nunta Sala Treselle Dambul Morii Brasov cu Denisa si Iulian. Tineri, frumosi, plini de viata si de bucurie! Asa ii pot descie in doar cateva cuvinte pe protagonistii superbei nunti de la Brasov, Domeniile Dambul Morii. Pe Denisa si Iulian i-am cunoscut inca de anul trecut, cand au avut cununia civila. Atunci, ca si acum, au spus hotarat un da iubirii si cu siguranta ne vor surprinde ani buni cu dragalasenia si charisma lor. Ne bucuram ca am fost alaturi de tanara pereche in toate momentele importante ale vietii lor si speram sa ne revedem cu aceeasi bucurie si cu alte ocazii.

Fotograf Nunta Sala Treselle Dambul Morii

Fotograf Nunta Domeniul Dambul Morii Brasov. Foto video nunta in Brasov, Bran, Moieciu, Rasnov, Codlea.

Care este capacitatea salii de nunta?

Pana la 350 de invitati, spun proprietarii ca pot incapea in aceasta sala de evenimente. Noi va recomandam ca numarul maxim de invitati s anu depaseasca 270 de persoane. In acest fel ringul de dans si spatiile dintre mese va fi incapator pentru toti invittaii.

Cat dureaza ceremonia religioasa in aer liber?

Taina cununiei realizata in aer liber va avea durata de pana la 20 de minute. Este important sa discutati acest aspect cu organizatorul de evenimente, sa nu aloce un timp mai indelungat, pentru ca nu va fi cazul.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.