Fotograf Nunta Sala Treselle Dambul Morii

Fotograf Nunta Sala Treselle Dambul Morii Brasov cu Denisa si Iulian. Tineri, frumosi, plini de viata si de bucurie! Asa ii pot descie in doar cateva cuvinte pe protagonistii superbei nunti de la Brasov, Domeniile Dambul Morii. Pe Denisa si Iulian i-am cunoscut inca de anul trecut, cand au avut cununia civila. Atunci, ca si acum, au spus hotarat un da iubirii si cu siguranta ne vor surprinde ani buni cu dragalasenia si charisma lor. Ne bucuram ca am fost alaturi de tanara pereche in toate momentele importante ale vietii lor si speram sa ne revedem cu aceeasi bucurie si cu alte ocazii.

Fotograf Nunta Sala Treselle Dambul Morii

Fotograf Nunta Domeniul Dambul Morii Brasov. Foto video nunta in Brasov, Bran, Moieciu, Rasnov, Codlea.

Care este capacitatea salii de nunta?

Pana la 350 de invitati, spun proprietarii ca pot incapea in aceasta sala de evenimente. Noi va recomandam ca numarul maxim de invitati s anu depaseasca 270 de persoane. In acest fel ringul de dans si spatiile dintre mese va fi incapator pentru toti invittaii.

Cat dureaza ceremonia religioasa in aer liber?

Taina cununiei realizata in aer liber va avea durata de pana la 20 de minute. Este important sa discutati acest aspect cu organizatorul de evenimente, sa nu aloce un timp mai indelungat, pentru ca nu va fi cazul.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.