Fotograf nunta-botez Domeniul Dambul Morii

Fotograf nunta-botez Domeniul Dambul Morii in poate cea mai importanta zi de pana acum pentru Victor, Adriana si micutul Tudor. Prima parte a fotografiilor de nunat si de botez, au fost realizate la biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril de pe strada cu acelasi nume din Brasov. Petrecerea nuntii si a botezului a avut loc la Domeniul Dambul Morii.

Fotograf nunta-botez Domeniul Dambul Morii

Sala Treselle poate găzdui petreceri de până la 250 de persoane, cu un spațiu extravagant, foarte generos și accesibil este luminoasa datorita celor patru pereti de sticla ce ofera priveliste impresionanta a gradinii si o senzatie de spatiu si confort. Beneficiază de bar și spatiu exterior cu o priveliste superba. Petrecerea a fost deschisa de Ursitoare care i-au ursit micutului Tudor Andrei numai de bine. Invitata speciala pentru acest frumos eveniment a fost Vladuta Lupau si Rapsozii Maramuresului, care au incantat invitatii de la nunta si botez cu melodiile sale binecunoscute.

.

Fotografii de nunta si botez Domeniul Dambul Morii. Muzica Vladuta Lupau si Rapsozii Maramuresului. Fotografii cu cele mai frumoase momente din ziua increstinarii micutului Tudor Andrei si din ziua cununiei parintilor sai, Victor si Adriana.

Articole asemanatoare:

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ? Cauti o oferta de pret pentru un fotograf nunta Brasov?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.