Fotograf nunta Qosmo Hotel

Fotograf nunta Qosmo Hotel Brasov cu Andreea si Stefan. Cei doi au visat de mult la o nunta ca in povesti, o nunta in care eleganta sa se imbine perfect cu dragostea lor sincera si nemarginita. Pentru ca totul a fost planificat in cel mai mic detaliu, visul celor doi miri a devenit realitate, in cel mai frumos mod posibil. Pe parcursul nuntii am avut cu totii parte de o vreme insorita, de zambete calde si de energie pozitiva! Pregatirile de nunta au fost cele care au deschis calea frumosului eveniment, slujba de la Biserica ortodoxa cu hramul „Sfintii apostoli Petru si Pavel”, a marcat uniunea celor doi miri, Andreea si Stefan.

Fotograf nunta Qosmo Hotel

Petrecerea, dansul si voia buna au fost asigurate la o locatie nou nouta, situata in vis-a-vis de mall-ul Coresi. Hotelul Qosmo este o locatie superba pentru o nunta de vis. Atmosfera a fost incinsa de Trupa ATELIER – live cover band, formație de muzică live cu 5 soliști și 6 instrumentiști (coveruri internaționale, șlagăre românești, evergreen-uri și hit-uri actuale). Ne bucuram ca am fost partasii unei asemenea iubiri si speram sa ne revedem si la alte evenimente fericite. Momentele sunt surprinse in cadre foto si video, iar mirii pot retrai mereu aceste clipe unice! Casa de piatra, Andreea si Stefan!

Fotograf nunta Qosmo Hotel Brasov. Sala de nunta Qosmo Brasov Coresi. Servicii complete foto video ziua nuntii de la Hotelul Qosmo.

Fotografii asemanatoare

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ? Cauti o oferta de pret pentru un fotograf nunta Brasov?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.