Save the date Poiana Brasov

Save the date, spre Poiana Brasov, cu Andreea si Stefan. Aceasta sedinta foto este realizata cu putin timp inainte de nunta. Din acest moment, pentru cei doi miri, mai sunt doar doua zile pana la marele si frumosul eveniment. Andreea si Stefan vor deveni sot si sotie in fata lui Dumnezeu, dar si in fata tuturor celor prezenti. Acesta uniune sfanta, o vom sarbatori cum se cuvine, la unul dintre cele mai noi si frumoase localuri destinate petrecerilor: Qosmo. Pentru sedinta save the datea, au avut noroc de putin soare, spre deosebire de ziua cununiei civile, cand a plouat torential. Abia asteptam ziua de sambata, sa surprindem, din nou, emotiile, bucuria, zambetul si dragostea relatiei voastre!

Save the date Poiana Brasov

Viitorii miri si-au dorit sa realizam aceste fotografii pe drumul spre Poiana Brasov. Pentru ca acolo gasim peisaje frumoase, liniste, dar si un cadru restrans, viitorii miri sunt relaxati si isi pot manifesta natural sentimentele.

Imagini de la sedinta foto de cuplu realizata pe drumul Poienii Brasov cu viitorii miri de la Hotel Qosmo.

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the datedininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.