Fotografii cu mirii dupa nunta in Poiana Brasov

Fotografii cu mirii dupa nunta in Poiana Brasov la aproape 2 saptamani de la nunta lor. Mirii au fost relaxati, dupa incheierea frumosului eveniment. Vremea a tinut cu noi, desi dimineata era destul de rece si cerul era acoperit cu nori. Spre dupa-masa totul s-a deschis, soarele a reaparut pe cer, caldura a revenit, iar mirii au fost plini de zambet si voie buna. Fotografiile de la aceasta sedinta foto trash the dress au fost realizate in doua zone de pe drumul Poienii Brasov.

Fotografii cu mirii dupa nunta

Va invitam in continuare sa priviti cele mai frumoase fotografii cu mirii Alin si Madalina de la acesta sedinta foto dupa nunta din Poiana Brasov.

Sedinta foto cu mirele si mireasa in natura.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.