Fotograf de cuplu in natura

Fotograf de cuplu in natura cu Anca si Cristi. Dupa multe amanari din pricina Covid-19. In sfarsit cei doi se vor bucura pe deplin de nunta lor. Am realizat aceasta sedinta foto la ora 15 cand ne-a permis vremea. Cum zilele acestea tot a plouat si a fost destul de frig, am reprogramat pentru azi aceste fotografii de cuplu dinaintea nuntii. Cei doi au fost relaxati, asa ca aceste fotografii de cuplu in natura au fost o placere sa le realizez. Am discutat toate detaliile din ziua nuntii. Fotograful nu trebuie sa aibe surprize, totul trebuie sa fie la vedere 🙂 De abia asteptam nunta lor de la Hotelul Kronwell din Brasov.

Fotograf de cuplu in natura

Fotograf de cuplu din Brasov. Fotografie de cuplu la munte. Imagini de la sedinta foto save the date din Brasov.

Cand se face sedinta foto save the date?

Va recomand ca sedinta foto dinaintea nuntii – save the date – sa fie realizata cu 2-3 saptmani inaintea nuntii. In acest fel vom putea pune la punct programu din ziua nuntii cat mai exact.

Unde realizam aceasta sedinta foto?

Unde va doriti voi. Este important sa facem aceste fotografii de cuplu intr-un cadru unde nu sunt prea multe persoane. In acest fel, veti fi relaxati si cat se poate de naturali.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.