5 Sfaturi Pentru A Scăpa De Stresul De Dinainte De Nuntă

5 Sfaturi Pentru A ScĂpa De Stresul De Dinainte De NuntĂ

Ce sa faci sa scapi de stresul de dinainte de nunta? Nunta ta ar trebui să fie una dintre cele mai fericite zile din viața ta. Din păcate, săptămânile și lunile care duc până la ziua cea mare pot fi în schimb unele dintre cele mai stresante – există detalii nesfârșite de care să ai grijă, prieteni, rude și furnizori de care să te ocupi și, desigur, rochia perfectă de găsit. Mai mult decât atât, cu toate acele anulări ale nunții cu coronavirus , stresul este la cel mai înalt nivel în această perioadă. Sperăm că vom scăpa de el în curând.

Este esențial să ai grijă de tine, atât fizic cât și mental. Iată cinci sfaturi pentru a vă ajuta să ajungi in ziua cea mare sănătoasă și fericită.

# 1 Acorda o atenție specială alimentației bune – Stresul de dinainte de nunta

Unele mirese încetează să mai mănânce, în timp ce altele se hrănesc cu junk food. Dar o alimentație bună este importantă, mai ales în perioadele agitate. Dacă vi se pare că viața este prea agitată, încercați să mâncați câteva mese mici echilibrate (în mod optim patru ) și câteva gustări mici pe tot parcursul zilei.

Sursele bune de proteine ​​includ carnea slabă, peștele, albușurile de ou, produsele lactate, fasolea și orezul. Carbohidrații complecși includ pâine integrală, orez sălbatic, paste integrale, cereale multicereale și cartofi. De asemenea, ar trebui să vă propuneți să mâncați cinci porții de fructe și legume pe tot parcursul zilei. Rețineți că fac și gustări grozave. De asemenea, vă recomandăm să luați în considerare suplimente nutritive de înaltă calitate, dovedite, pentru a vă asigura că organismul dvs. are combustibilul de care are nevoie.

# 2 Arată bine, simte-te bine!

La nunta ta, toate privirile sunt îndreptate spre tine, așa că, bineînțeles, vrei să arăți cât mai bine. Dacă vrei să slăbești câteva kilograme sau să te simți într-o formă excelentă, dar ai impresia că ai epuizat timpul, mergi la fugă, mergi la sala de sport pentru o clasă de aerobic sau iei câinele la plimbare, activitatea fizică te poate ajuta pune lucrurile înapoi în perspectivă. Ca un bonus suplimentar, endorfinele stresante generate de activitatea fizică viguroasă sunt un mare avantaj secundar pe măsură ce nunta se apropie și detaliile din ultimul moment încep să se acumuleze.

# 3 Fă o pauză

Sigur, aveți de făcut un milion și unul de lucruri, dar trebuie să vă faceți timp să vă relaxați. Masajele corporale sunt un mare calmant al stresului, puteți selecta un masaj complet sau unul care vizează o anumită zonă, cum ar fi spatele sau picioarele. Aromaterapia poate fi încorporată pentru a promova relaxarea și întinerirea.

# 4 Lăsați-vă multă odihnă – Stresul de dinainte de nunta

Veți putea face față mai bine oricăror complicații la nuntă dacă nu sunteți lipsit de somn. Cantitatea de somn de care aveți nevoie variază de la o persoană la alta, dar asigurați-vă că obțineți suficient pentru a funcționa la capacitate maximă în timpul zilei. Faceți un efort pentru a încorpora activitatea fizică în ziua dvs. pentru a promova un somn bun.

# 5 Mai presus de toate, păstrează-ți simțul umorului

Este inevitabil să întâlniți niște denivelări de-a lungul drumului până în ziua nunții. Important este modul în care reacționați la ele – acestea vă pot strica ziua sau le puteți lua cu pasul și mergeți mai departe. Simțul umorului poate fi instrumentul dvs. cel mai important pe măsură ce vă planificați nunta.

5 sfaturi pentru a scapa de stresul de dinaintea nuntii. Viitoare mireasa, alunga stresul si bucura-te de o perioada superba din viata ta!

Articole de pe blog: