Fotografii din ziua nuntii

Fotografii din ziua nuntii. Roxana si Valentin sunt dovada vie ca nu numai „copii spun lucruri trasnite”! Mire si mireasa, sot si sotie, doua suflete ca unul. Fotografiile din ziua nuntii au fost realizate in Cristian. Localitatea unde locuiesc cei doi miri, consateni cu mine 🙂 Cei doi au fost relaxati si calmi, mai toata ziua nuntii lor. Vremea a fost perfecta pentru fotografiile de nunta.

Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Sala Mare din Cristian. Cea mai reprezentativa locatie de evenimente din Cristian. Mireasa si-a dorit ca sala de nunta sa fie „imbracata” in albastru. Am inclus mai jos fotografii din toate momentele importante din ziua nuntii: pregitirile mirilor, cununia civila si religioasa. Nu vor lipsi nici dansul mirilor si furatul miresei. Toate fotografiile din ziua nuntii le veti putea vedea in continuare.

Fotografii din ziua nuntii

Fotografii nunta de la Sala mare din Cristian. Foto nunta Cristian. Fotograf profesionist de nunta din Cristian, Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.