Trash the dress Sighisoara

La mai bine de o luna de lanunta mirilor Irina si Eugen, ne-am intalnit sa realizam sedinta foto dupa nunta la Sighisoara.
Cetatea medievala este cunoscuta pentru frumusetea ei, atrangand an de an sute de mii de turisti din toata lumea. Sedinta foto trash the dress a fost privita de multi ochi de pe tot globul, cetatea fiind plina de turisti. Cu rabdare si entuziasm ne-am strecurat printe turisti si am realizat aceste fotografii.

Trash the dress Sighisoara – sedinta foto cu mirii dupa ziua nuntii

Mirii au ales aceasta locatie, fiind ideala pentru fotografiile de dupa nunta. Cu strazile pietruite si strazile inguste.
Va invitam mai jos sa priviti fotografiile de la sedinta love the dress Sighisoara.

  • Tip fotografii: sedinta foto cu mirii dupa nunta
  • Locatie fotografii: Cetatea Sighisoara

Trash the dress Sighisoara. Fotografii cu mirii Cetatea Sighisoara. Sedinta foto cu mirii in Cetatea Sighisoarei dupa ziua nuntii.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.