Trash the dress Racos

Trash the dress, la Racos, cu Alexandra si Mihai. Cei doi miri, au visat de mult la sedinta foto de dupa nunta. Alexandra si Mihai si-au imaginat ca fotografiile de la sedinta foto trash the dress le vor face in zona lacului de la Racos, dar si la vulcanul stins. La vulcanul stins, nu am putut face fotografii pentru ca se turna un film in acea zona. Lacul de smarald a fost linistit si bine luminat de soarele ce stralucea la mxim. De pe margine, cei doi, au fost priviti de multi vizitatori, bucurandu-se si ei de locatia superba.

Trash the dress Racos

Cand ceva nu merge cum ai planuit, inseamna ca esti pe un drum mai bun, spre ceva mai frumos. A doua parte a sedintei foto am realizat-o pe drumul spre cetatea din Rupea, intr-un loc plin de copaci, dar si pe calea ferata, sau chiar pe marginea drumului. Cand am ajuns la cetate, mai erau 20 minute pana la inchidere, asa ca impreuna cu mirii am hotarat sa facem fotografiile de apus in afara cetatii, pe un camp plin de trifoi inflorit.

O sedinta foto de vis cu doi oameni indragostiti, in doua locati superbe Racos si Rupea. Trash the dress Racos la lacul de smarald si langa cetatea Rupea cu mirii. Fotograf profesionist sedinte foto trash the dress dupa nunta.

Fotografii asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.