Trash the dress in apa

Trash the dress in apa cu Adrian si Camelia la Racos, lacul de smarald. Inca de acum o saptamana, cand am realizat sedinta foto dinaintea nuntii, le-am propus aceasta locatie pentru sedinta foto dupa nunta. Au fost de acord sa mergem la Racos pentru a realiza fotografiile de dupa nunta. Nu ma gandeam ca o sa am o sedinta foto trash the dress in adevaratul sens al cuvantului. CIne ma cunoaste stie ca nu sunt adeptul sedintelor trash the dress, literalmente vorbind. Nu imi place sa distrug rochia de mireasa. Ins amireasa si mirele chiar si-au dorit sa intre in apa lacului de smarald. Am incurajat-o pe mireasa sa merga pana la capt, sa sara in lac. Insa Camelia, mireasa, a ezitat si iata ca aceasta unltima parte o lasam pentru alta data 🙂 Ultimele fotografii sunt realizate la vulcanul de la Racos, o locatie care pare ca este din alta lume.

Trash the dress in apa la Lacul de smarald, Racos

INFO: „taxa foto pentru miri” – o noua gaselnita a celor de la Racos, este 150 lei.

Trash the dress in apa la Lacul de Smarald, langa Racos. Fotografii cu mirii dupa nunta la vulcanul de la Racos. O sedinta foto inedita, cu mirii stopindu-se cu apa lacului de smarald.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.