Trash the dress Cetatea Bethlen – Lacul de Smarald

Trash the dress Cetatea Bethlen – Lacul de Smarald cu mirii dupa ziua nuntii. Povestea de dragoste dintre Alina si Alin, a continuat la fel de frumos, dar in alta locatie. Pentru sedinta foto trash the dress, mirii au ales Lacul de Smarald si Cetatea Bethlen. Privelistea de vis si linistea din jur au facut ca aceasta sedinta foto sa fie si o plimbare in natura, un moment de relaxare.

Trash the dress Cetatea Bethlen – Lacul de Smarald

La fel de frumosi, la fel de veseli si visatori ca odinioara, mirii ne-au facut sa simtit din plin ca dragostea lor e negarginita. Daca sunteti de acord cu mine, va rog sa priviti mai jos frumoasele fotografii. Sedinta foto de la Cetatea Bethlen nu a fost dificil de realizat, singurul inconvenient fiind soarele care apunea. Am ajuns destul de tarziu la Cetatea Bethlen, insa am incercat sa obtinem cele mai frumoase imagini.

Seinta foto de cuplu cu mirii de la Cetatea Bethlen – Lacul de Smarald. Fotografii cu mirii de la sedinta foto dupa nunta intr-o locatie de vis la Racos.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.