Trash the dress cu mirii

Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta sedinta foto. Dat fiind ca in ziua nuntii a plouat. Prognoza pentru saptamana de dupa nunta nu era prea optimista. Mirii initial, cand am discutat cu ei legat de locatia pentru sedinta foto de dupa nunta, isi doreau o sedinta foto la Balea Lac. Insa dupa ce au vazut cateva fotografii de la Racos, au uitat de Balea Lac, mai ales ca acolo erau maxim 9 grade si ceva ploaie.
Lacul de smarald de la Racos este un loc superb, linistit cu o apa care iti taie rasuflarea. Culoarea este identica cu ea a unui superb smarald. Va doresc din toata inima sa ajungeti in aceasta frumoasa zona a Romaniei. Distanta de la Racos la Rupea este de numai 10 km.

Trash the dress cu mirii

Din pacate, sedinta foto nu a decurs asa cum ne-am dorit noi. Planul era sa incepem la Racos si sa terminam la Cetatea Rupea. Am reusit sa realizam fotografiile langa lacul de smarald. Urma sa mergem spre Cetatea Rupea, insa s-a intunecat si a inceput sa bata vantul. Ne-am oprit pe marginea drumului, langa un lan de grau de o culoare verde crud. Fotografiile realizate in timpul acestei sedinte foto trash the dress le puteti vedea mai jos.

Sedina de cuplu cu mirii. Fotografii de la sedinta foto trash the dress cu mirii langa lacul de smarald de la Racos. Fotografii cu miri.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.