Trash the dress cu mirii

Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta sedinta foto. Dat fiind ca in ziua nuntii a plouat. Prognoza pentru saptamana de dupa nunta nu era prea optimista. Mirii initial, cand am discutat cu ei legat de locatia pentru sedinta foto de dupa nunta, isi doreau o sedinta foto la Balea Lac. Insa dupa ce au vazut cateva fotografii de la Racos, au uitat de Balea Lac, mai ales ca acolo erau maxim 9 grade si ceva ploaie.
Lacul de smarald de la Racos este un loc superb, linistit cu o apa care iti taie rasuflarea. Culoarea este identica cu ea a unui superb smarald. Va doresc din toata inima sa ajungeti in aceasta frumoasa zona a Romaniei. Distanta de la Racos la Rupea este de numai 10 km.

Trash the dress cu mirii

Din pacate, sedinta foto nu a decurs asa cum ne-am dorit noi. Planul era sa incepem la Racos si sa terminam la Cetatea Rupea. Am reusit sa realizam fotografiile langa lacul de smarald. Urma sa mergem spre Cetatea Rupea, insa s-a intunecat si a inceput sa bata vantul. Ne-am oprit pe marginea drumului, langa un lan de grau de o culoare verde crud. Fotografiile realizate in timpul acestei sedinte foto trash the dress le puteti vedea mai jos.

Sedina de cuplu cu mirii. Fotografii de la sedinta foto trash the dress cu mirii langa lacul de smarald de la Racos. Fotografii cu miri.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Comentariile sunt închise.