Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea

Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea, cu Andra si Paul.
Mirii si-au dorit o locatie frumoasa, de neuitat, pentru sedinta foto dupa nunta – trash the dress. Au ales un loc frumos din muntii Fagaras, pe drumul Transfagarasan, la Balea Lac si Balea Cascada. Astfel, puteti vedea cele mai frumoase locatii de pe Transfagarasan.
Desi a fost un drum lung, a meritat efortul, iar rezultatul a fost pe masura, mai ales ca, vremea a fost frumoasa si soarele ne-a zambit pe tot parcusul zilei.

Prima parte a fotografiilor love the dress a fost relizata sus langa lacul Balea. Aici in fiecare an se ridicat vestitul Hotel de Gheata. Am incercat pe cat a fost posibil sa nu surprind in fotografii numerosii turisti care erau in zona Balea Lac. Pentru a prinde un cadru diferit am urcat nitel pe partea stanga a versantului caldarii in care se afla Balea Lac.

Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea

A doua parte a fotografiilor trash the dress am realizat-o pe drumul de coborare de la Transfagarasan, cu cei doi miri pe motocicleta. A fost o experienta interesanta sa fotografiez mirii din mers pe motocicleta. Ultima parte a fost realizata la impunatoarea cascada Balea. Aici nu erau multi turisti si a fost mai usor sa ii asez pe miri in unghirurile care chiar ii avantajau.
Va invitam cu drag sa priviti cateva fotografii de la aceasta sedinta foto Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea.

Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea. Fotografii cu mirii langa Balea Lac, dar din zona din jurul Transfagarasanului.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.