Trash the dress Cascada Bigar

Trash the dress Cascada Bigar cu mirii din brasov, departe de casa. Partea a doua a sedintei foto dupa ziua nuntii cu Gabriela si Laurentiu la cea mai frumoasa cascada din Romania – cascada Bigar. Cu mici emotii, dar cu multa iubire si soare am scris aceasta fila din povestea lor de iubire. Le dorim numai bine si casa de piatra!
Trash the dress Cascada Bigar – sedinta foto nunta.

Trash the dress Cascada Bigar

Fotografii cu mirii la Cascada Bigar – sedinta foto nunta. Partea a doua a sedintei foto dupa ziua nuntii cu Gabriela si Laurentiu la cea mai frumoasa cascada din Romania – cascada Bigar.

Articole asemanatoare

O ședință foto „Trash the dress” la Cascada Bigăr poate fi o experiență incredibilă și plină de aventură, cu imagini uimitoare care captează frumusețea naturii și a rochiei de mireasă murdărită sau distrusă în mod artistic. Este important să se ia măsuri de precauție adecvate și să se lucreze cu un fotograf profesionist și experimentat pentru a asigura siguranța și succesul sesiunii de fotografie.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.