Trash the dress Cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului

Trash the dress Cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului la cateva luni de la nunta din plin apandemie de coronavirus. Initial sedinta foto de dupa nunta era programata sa o realizam undeva iarna, insa iata ca am ajuns cu bine primavara. Fotografiile au fost realizate in zona din jurul Cascadei Urlatoarea din Vama Buzaului. O zona deosebit de fumoasa, aleasa de mirii nostri.

Trash the dress Cascada Urlatoarea

Mirii au fost inventivi aducand cu ei fumigene si cateva „props-uri” cu care au colorat si animat atmosfera. Cei doi nu au fost singuri, ci au fost insotiti la fiecare pas de „copii” lor sa spun asa. A fost o placere sa lucram impreuna, Mircea si Melissa fiind doua persoane deschise si pline de viata. S-au bucurat din plin de aceste fotografii trash the dress de la Cascada Urlatoarea.

Fotografii dupa nunta la Cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului cu mirii. Fotografii dupa nunta cu mirii la Vama Buzaului. Mirii au venit echipati corespunzator la sedinta foto trash the dress de la Vama Buzaului, cu fumigene colorate divers, cornuri, cutite si o halba originala de bere din Austria.

Va recomand sa faceti o plimbare in weekend sau in timpul sptamanii la Vama Buzaului. Aici veti gasi liniste, verdeata si locuri special amenajate cu mese si banci pentru o masa copioasa. In zona veti putea vizita Cascada Urlatoarea, rezervatia de zimbri de pe Valea Zimbrilor.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.