Trash the dress Cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului

Trash the dress Cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului la cateva luni de la nunta din plin apandemie de coronavirus. Initial sedinta foto de dupa nunta era programata sa o realizam undeva iarna, insa iata ca am ajuns cu bine primavara. Fotografiile au fost realizate in zona din jurul Cascadei Urlatoarea din Vama Buzaului. O zona deosebit de fumoasa, aleasa de mirii nostri.

Trash the dress Cascada Urlatoarea

Mirii au fost inventivi aducand cu ei fumigene si cateva „props-uri” cu care au colorat si animat atmosfera. Cei doi nu au fost singuri, ci au fost insotiti la fiecare pas de „copii” lor sa spun asa. A fost o placere sa lucram impreuna, Mircea si Melissa fiind doua persoane deschise si pline de viata. S-au bucurat din plin de aceste fotografii trash the dress de la Cascada Urlatoarea.

Fotografii dupa nunta la Cascada Urlatoarea de la Vama Buzaului cu mirii. Fotografii dupa nunta cu mirii la Vama Buzaului. Mirii au venit echipati corespunzator la sedinta foto trash the dress de la Vama Buzaului, cu fumigene colorate divers, cornuri, cutite si o halba originala de bere din Austria.

Va recomand sa faceti o plimbare in weekend sau in timpul sptamanii la Vama Buzaului. Aici veti gasi liniste, verdeata si locuri special amenajate cu mese si banci pentru o masa copioasa. In zona veti putea vizita Cascada Urlatoarea, rezervatia de zimbri de pe Valea Zimbrilor.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.