Trash the dress langa lac

Trash the dress langa lac cu Dragos si Claudia, mirii nostrii.
Acum un an, in aceeasi zi, au spus DA, devenind sot si sotie. Doua trupuri si un singur spirit.
Cu placere ne-am intalnit dupa un an, sa realizam sedinta foto trash the dress. Isi doreau ceva cu apa, cascada, lac, apa sa fie.
Asa ca le-am propus un loc aproape de Brasov, unde am mai fost acum ceva timp. Desi este doar o balta de pescuita cat se poate de banala, daca mergi la ora potrivita, adica in timpul orei de aur, inainte cu o ora sa apuna soarele, acest loc dvine tare frumos. Razele soarelui de apus imbraca balta intr-o lumina calda si balda, in care fotografiile cu mirii nu pot iesi decat frumoase.
Fotografiile le puteti vedea mai jos, de la aceasta sedinta foto trash the dress cu mirii la un an de zile de la nunta lor. Casa de piatra si la multi si fericiti ani impreuna!

Trash the dress langa lac cu mirii

Trash the dress langa lac. Fotografii cu miri si fumigene, fum colorat dupa nunta. Fum colorat la sedinta foto love the dress.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.