Trash the dress la rasarit

Trash the dress la rasarit cu mirii la cetatea Brasov.
Sa te trezesti la ora 3:30 dimineata, sa te machiezi, sa iti faci parul si apoi sa te imbraci cu rochia de mireasa, nu este deloc usor. Ai nevoie de multa vointa si de un sot intelegator. Francesca si Marius sunt unul, dedicati unul altuia, vibrand a iubire unul pentru celalalt. Recunosc ca mi-au devenit dragi si m-am apropiat usor de ei, pentru ca au fost deschisi si sinceri. A fost o sedinta foto trash the dress la rasarit ideala. Au comunicat excelent, iar totul a iesit perfect.

Da-mi mâna sa ne unim pentru vecie,
Pe drumul vietii sa mergem fericiti,
Cu toata dragostea te cer sa-mi fi sotie
Caci unul pentru altul de mult am fost sortiti.

Trash the dress la rasarit si cu baloti de paie

Inainte cu o zi, era programat sa mergem la Sighisoara, pentru sedinta foto trash the dress de dupa nunta. Timpul insa nu a fost de partea noastra, fiind limitat. Asa ca le-am propus ceva inedit, fotografii trash the dress la rasarit de soare la Cetatea Brasovului. Au spus „da” si au adaugat ca isi doreau cateva fotografii si langa baloti de paie pe camp. Am reusit sa atingem cele doua puncte, vremea fiindu-ne prielnica ( inainte cu o zi plouase si fusese innorat).
Va invitam cu drag sa priviti cateva fotografii de la rasaritul soarelui cu mirii la Brasov.

Trash the dress la rasarit si cu baloti de paie. Miri la rasarit de soare la Cetatea Brasovului. Fotografii cu mirele si mireasa la rasarit.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de foto nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Fotografiile nuntii din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Comentariile sunt închise.