Trash the dress cu fumigene

Trash the dress cu fumigene si artificii langa Brasov. Sedinta foto realizata dupa ziua nuntii cu mirii nostrii in trei locatii din Brasov.
Am inceput fotografiile cu mirii nostrii la Cetatuia – cetatea Brasovului. Aici am fost scaldati in razele soarelui, iar fotografiile au iesit fantastic. De aceea aleg intotdeauna ca fotografiile de cuplu sa le realizez la apusul soarelui, timpul orei de aur. Atunci lumina este cea mai potrivita pentru realizarea acestui tip de fotografii. Mirii si-au dorit o sedinta foto trash the dress cu fumigene si artificii, la apus de soare.

Trash the dress cu fumigene si artificii

Am ales ca aceste fotografii trash the dress, sa le realizez aproape de cariera din Brasov. Aici peisajul este superb cu prapastia in spatele mirilor si cu fumigenle si artificiile in mana. tot ce imi doresc este ca mirii care apar in fotografii sa fie cat se poate de multumimti si incantati de fotografiile pe care le realizez in special la apusul soarelui.

Miri si fum colorat la sedinta foto dupa nunta. Love the dress in fum colorat.

Articole asemanatoare

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto trash the dress de dupa ziua nuntii. Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.