Save the date cu multa culoare

Sedinta foto „Save the date” cu multa culoare realizata cu 3 zile inainte de nunta lor. Mircea si Melissa au ales o locatie interesanta pentru sedinta foto save the date dinaintea nuntii lor din Brasov. Totul a fost plin de culori vibrante, atmosfera relaxanta si ceva fum la final.Decorul este altceva decat cu ce erati obisnuiti pana acum, Mircea si melissa au dorit sa fie originali. O cladire abandonata este o provocare pentru un save the date cu multa culoare, prin insasi natura ei. Insa cu putina rabdare, lumina naturala si doi oameni deschisi pot iesi cateva imagini de neuitat.

Save the date cu multa culoare

Fotografiile au fost realizate in fostele cladiri ale unui procesator de carne din Brasov. Inainte de ai intra pe aceasta proprietate privata pentru relizarea sedintei foto pline de culoare , mirii au avut acceptul proprietarilor. Viitorii miri au venit pregatiti pentru aceste fotografii, nu doar cu praful de creta colorata ci si cu fumigene, un baston de politie, pistol si bineinteles catuse. In fotografiile ce urmeaza veti putea vedea cum s-au distrat cei doi viitori miri.

Detalii fotografii de cuplu:

Unde au fost realizate imaginile: abatoarele LUCA

Ora realizarii fotografiilor: dupa ora 17

Save the date realizata cu viitorii miri in Brasov, intr-o locatie abandonata. Sedinta foto de cuplu cu creta colorata si fumigene intr-un spatiu abandonat din Brasov.

Articole asemanatoare

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.