Trash the dress in vulcan

Trash the dress in vulcan la Racos cu Lina si Razva 🙂 Trebuie sa va marturisesc ca asteptam aceasta sedinta foto cu cei doi miri. Am simtit ca am fost pe aceeasi lungime de unda cu Razvan si Catalina. Am ales o locatie oarecum noua, pentru ca mai fusesem la Racos cu multe perechi de miri. Insa cu nici o pereche nu am coborat in vulcanul stins din aceasta zona. Este o priveliste superba, parca ai fi in alta lume in craterul vulcanului.

Trash the dress in vulcan

Prima parte a sedintei foto trash the dress, am inceput-o la binecunoscutul lac de samarald. Aici nu am zabovit prea mult pentru ca ne doream toti trei sa ajungem in locul tintit de acasa, interiorul cratelului vulcanului stins de la Racos. Roca vulcanica de un rosu aprins in lumina soarelui de apus este impresionanta. Totul a fost ideal, cei doi miri fiind rabdatori si cu chef de poze 🙂 Va invit in continuare va priviti fotografii de la vulcanul stis, apoi de la lacul de smarald de la Racos.

Fotografii cu mirii la lacul de smarald de la Racos

Trash the dress in vulcan la Racos. Fotografii miri lacul de smarald de la Racos. Sedinta foto dupa nunta cu mirii in craterul vulcanului stins.

Cat de departe este vulcanul de Racos?

Vulcanul stins de afla chiar in afara Racosului, la 1,5km. Se poate merge pe jos de la drumul spre laclul de smarald. Distanta de la drum la vulcan este de 200-300m

La ce ora ies stancile rosiatice?

Chiar inainte de apusul soarelui, cand lumina este cea mai calda. Insa trebuie avut invedere sa fie o zi senina, ca razele soarleui sa bata direct pe roca vulcanica.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.