Fotograf nunta Cristian

Fotografii realizate de fotograf nunta Cristian. Locuiesc in aceasta localitate de langa brasov si imi este drag sa fotografiez evenimentele de aici. Mai ales ca stiu multe persoane cu care pot socializa foarte usor. Dupa cum spuneam, nunta s-a desfasurat in totalitate in Cristian. Mirele, mireasa si nasii sunt din Cristian. De asemenea, cununia civila a fost oficiata la Primaria Cristian de domnul primar Gicu Cojocaru.

Fotograf nunta Cristian

Pretrecerea nuntii celor doi miri, s-a desfasurat in aceeasi localitate. In binecunoscuta Sala Mare, unde se desfasoara si C’Art Fest in fiecare an. Este o locatie frumoasa si destul de veche, construita de vechii sasi din Cristian. Primaria pune la dispozitie aceasta locatie. Mirii au fost cei care s-au ocupat de organizarea nuntii lor. Au trebuit sa contracteze, ospatari, bucatari, sa decoreze sala si sa inchirieze vesela si tacamurile. Mai jos veti putea vedea cele mai importante moemnte de la sala, capturate de fotograf nunta Cristian. Fotografii de eveniment de la dansul mirilor, furatul mirilor, tortul si obiceiurile de nunta de la finalul acesteia.

Detalii fotografii nunta:

Unde au fost realizate imaginile: in comuna Cristian, judetul Brasov

Petrecerea nuntii: Sala Mare sau Caminul Cultural

Ora realizarii fotografiilor: pe intreg parcursului zilei nuntii

Fotografiile de nunta din Cristian cuprind toate momentele importante din ziua nuntii. Pregatirea mirilor, cununia civila si religioasa, precum si fotografii de la petrecerea nuntii de la sala. Am fotografiat in ziua nuntii pana la hora miresei, cand ne-am retras.

Fotograf nunta Cristian. Fotografie si filmare de la nunta din Cristian. Servicii foto video nunta Cristian. Nunta Sala Mare Cristian.

Fotograf profesionist de evenimente, botez sau nunta in zona Brasovului: Cristian, Brasov, Rasnov, Moieciu, Ghimbav, Codlea, Sacele, Sanpetru, Bod, Halchiu.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.