Fotograf nunta Cristian

Fotografii realizate de fotograf nunta Cristian. Locuiesc in aceasta localitate de langa brasov si imi este drag sa fotografiez evenimentele de aici. Mai ales ca stiu multe persoane cu care pot socializa foarte usor. Dupa cum spuneam, nunta s-a desfasurat in totalitate in Cristian. Mirele, mireasa si nasii sunt din Cristian. De asemenea, cununia civila a fost oficiata la Primaria Cristian de domnul primar Gicu Cojocaru.

Fotograf nunta Cristian

Pretrecerea nuntii celor doi miri, s-a desfasurat in aceeasi localitate. In binecunoscuta Sala Mare, unde se desfasoara si C’Art Fest in fiecare an. Este o locatie frumoasa si destul de veche, construita de vechii sasi din Cristian. Primaria pune la dispozitie aceasta locatie. Mirii au fost cei care s-au ocupat de organizarea nuntii lor. Au trebuit sa contracteze, ospatari, bucatari, sa decoreze sala si sa inchirieze vesela si tacamurile. Mai jos veti putea vedea cele mai importante moemnte de la sala, capturate de fotograf nunta Cristian. Fotografii de eveniment de la dansul mirilor, furatul mirilor, tortul si obiceiurile de nunta de la finalul acesteia.

Detalii fotografii nunta:

Unde au fost realizate imaginile: in comuna Cristian, judetul Brasov

Petrecerea nuntii: Sala Mare sau Caminul Cultural

Ora realizarii fotografiilor: pe intreg parcursului zilei nuntii

Fotografiile de nunta din Cristian cuprind toate momentele importante din ziua nuntii. Pregatirea mirilor, cununia civila si religioasa, precum si fotografii de la petrecerea nuntii de la sala. Am fotografiat in ziua nuntii pana la hora miresei, cand ne-am retras.

Fotograf nunta Cristian. Fotografie si filmare de la nunta din Cristian. Servicii foto video nunta Cristian. Nunta Sala Mare Cristian.

Fotograf profesionist de evenimente, botez sau nunta in zona Brasovului: Cristian, Brasov, Rasnov, Moieciu, Ghimbav, Codlea, Sacele, Sanpetru, Bod, Halchiu.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Sedinta Foto Cu Mirii Toamna (21)

Sedinta foto cu mirii toamna

Sedinta foto cu mirii toamna intr-o zi posomorata si umeda de toamna. Acesta a fost decorul, in care cei doi miri, Andra si Adrian, au fost fotografiati la aceasta sedinta foto de cuplu dupa …
Fotograf Profesionist Botez Brasov (1)

Fotograf profesionist botez Brasov

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. …
Trash the dress in familie

Trash the dress in familie

Trash the dress in familie cu Finn, Delia si Jacob. Fotografii realizate la doua zile de la nunta lor din Codlea. Pentru ca la sedinta foto dinaintea nuntii, nu am reusit sa facem fotografii …
sedinta foto de botez Brasov

Foto din ziua botezului Brasov

Foto din ziua botezului Brasov cu micuta Noel. Fotografiile au fost realizate acasa la parinti, in localitatea Sanpetru. Ca de obicei, realizam o mica sedinta foto doar cu bebe si parintii, inainte de a …
Fotograf Botez Tarlungeni (3)

Fotograf botez Tarlungeni

Fotograf botez Tarlungeni cu micutul Cezar Andrei si parintii sai Raluca si Catalin. Ca de obicei inainte de ajunge la biserica pentru savarsirea tainei botezului, trecem pe acasa. Cu 90 de minute inainte de …
Sedinta Foto Cu Mirii Pe Lempes (38)

Sedinta foto cu mirii pe Lempes, Sanpetru

Sedinta foto cu mirii pe Lempes, Sanpetru cu Alexandra si Andrei. La numai doua zile de la nunta lor, ne-am intalnit, acasa, in Sanpetru, pentru a realizat sedinta foto trash the dress. Nu au …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.