Fotograf mancare Brasov

Fotograf mancare Brasov pentru prezentarea mai multor feluri de mancare realizate de Chef Liviu Preda. Fotografiile culinare au fost realizate la ShowRoom din capatul strazii Lungi din Brasov, in cadrulul unui training realizat de chef. Atmosfera a fost relaxata si plina de buna dispozitie, chiar daca suntem inca in pandemia de coronavirus. Secretul pentru a obtine culorile cat mai naturale, este folosirea luminii soarelui. In acest fel fotografiile culinare realizate vor arata fantastic.

Terine, balotine, galantine, pateuri, si tehnici sous vide la miel, vita, rata, iepure, prepelita si multe altele intr-un cadru de siguranta , si cu oameni deosebiti!

Fotograf mancare Brasov

Preparatele realizate au fost in scop demonstrativ pentru ca participantii la curs sa invete diferite metode de a prepara si mai ales de a prezenta anumite feluri de mancare. Sa fi fotograf de mancare in Brasov, este delicios as putea supune. Poti privi indeaproape si mirosi anumite dish-uri care sunt fabuloase, si ca aspect si ca gust.

Fotograf profesionist produse culinare in Brasov. Fotografie culinara si gastronomie pentru prezentare in Brasov. Fotografii de produs realizate in lumina naturala.