Noile reguli pentru organizarea nuntilor in 2021

Organizarea Nuntilor In 2021.jpg

Guvernul Romaniei lucreaza la noile reguli pentru organizarea nuntilor in 2021. Astazi, 5 aprilie 2021, primul ministru a anuntat ca Romania se va redeschide odata cu data de 1 iunie 2021, cu respectarea anumitor reguli. Premierul Florin Cîțu a declarat luni, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, că de la 1 iunie se poate discuta „despre revenirea la normalitate”, urmând să fie constituit un comitet interministerial pentru stabilirea măsurilor care ar putea fi luate de la acea dată. Premierul a declarat, de asemenea, că până la finalul lunii iulie poate fi atins obiectivul de 10 milioane de persoane vaccinate. Acesta a mai precizat că la pașaportul COVID, sau certificatul verde, nu se va aplica în România pentru deschiderea economiei și a turismului.

Alexandru Rafila, reprezentanul Romaniei la OMS a declarat: „De mască am putea scăpa prin toamnă sau când imunizăm 10 milioane de persoane. Purtarea măștii ar trebui să devină voluntară.

Sunt doua voci importante care ar trebui sa ne arate luminita de la capatul tunelului. In mai putin de o luna de zile va veni Pastele si pentru credinciosii crestin-ortodocsi, care va insemna ca se va da startul nuntilor pentru anul 2021, chiar si in pandemie.  În următoarele luni, evenimentele vor putea fi organizate doar în cazul în care nuntașii sunt vaccinați sau au trecut prin boală. În plus, numărul celor care vor dori să incingă ringul de dans la aceste petreceri va fi restricționat. In comparatie cu nuntile de anul trecut, spre lunile august-septembrie cred ca putem vorbi de o normalitate, atat ca numar de participanti, cat si ca obiceiuri.

Posibilele reguli pentru organizarea nuntilor in 2021

Conditiile de acces la evenimente private (nunti, botezuri, petreceri) sau concerte, manifestari culturale:

  1. Test rapid Antigen
  2. Test PCR recent – maxim 48 de ore inainte de eveniment
  3. Adeverinta de vaccinare
  4. Certificat care atesta prezenta anticorpilor – adica ati avut COVID-19

In mai multe state europene am vazut ca au fost organizate diverse evenimente cu testarea inainte de a participa fizic la intalnire, cu pana la 5000 de persoane.

NEVERSEA ( 8-11 iulie 2021 ) – vand in continuare bilete pe site-ul lor.

UNTOLD ( 5-8 august 2021 ) – anunta o lista de asteptare.

Pe masura ce populatia din Romania se va vaccina, va disparea si virusul, dar si conditiile restrictive. Asa ca sarbatorile de iarna le vom avea intr-o normalitate completa, insa mai este pana atunci.

Iata ce scrie Realitatea.net:

„Ar putea fi permise nunțile și botezurile pentru restul acestui an, dar numai în condiții foarte bine stabilite. 

Participarea la petrecerile private organizate cu prilejul nunților și botezurilor va fi permisă în trei situații: persoanelor care au un test negativ sau dacă au fost imunizate sau dacă pot dovedi că au trecut prin boală.

În plus, aranjarea invitaților la mese va ține cont de distanțare dar și de incidența cumulată COVID-19 în localitatea unde este organizat evenimentul respectiv. Astfel, la o incidență cumulată între 1,5 și 3 la 1.000 de locuitori, persoanele ar putea fi așezate câte 8 la masă, și nu 12, cum este în prezent. 

Iubitorii dansului însă ar putea avea de suferit, pentru că numărul celor care vor putea intra pe ring va fi restricționat în momentul în care vor putea fi organizate petrecerile de nunți și botezuri.”

Noile reguli pentru organizarea nuntilor in 2021. Nunta si coronavirusul. Conditii pentru realizarea nuntii in timpul pandemiei de COVID-19.

Articole asemanatoare:

Articole de pe blog:

Nunta Conacul Heldsdorf 2

Magazine costume de mire Brasov

Esti in cautarea de magazine costume de mire Brasov? Ai ajuns unde trebuie. Mai jos vei gasi toate magazinele importante din Brasov. Cand vorbim de nunta si de hainele pentru ziua cea mare, mirele …
Versuri Iertaciune De La Parinti

Versuri iertaciune de la parinti

Versuri iertaciune de la parinti ce se rosteste de catre vornic in numele copiilor, chiar inainte de a se iesi din casa. Acest obicei este privi ca o binecuvantare a parintilor pentru tinerii ce …
Mesaje De Ziua Femeii

Mesaje de Ziua Femeii

Trimite mesaje de Ziua Femeii. Este greu de imaginat o lume fără femei. Ele joacă un rol semnificativ în viața noastră, fie ca mame, surori, fiice sau prietene. Au grija atat de casa, cât și viața …
Ghid Tocuri De Nunta

Ghid tocuri de nunta

Felicitări! Dacă sunteți pe pagina ghid tocuri de nunta, asta înseamnă că ați găsit în sfârșit următoarea rochie de mireasă . Acum, ce element de stil va fi pe lista dvs. Da, desigur, vor fi tocurile înalte de nuntă . Știi …
Bagaj Luna De Miere

Luna de miere – lista cu lucrurile de care ai nevoie

Ce lucruri vei avea pentru luna de miere – lista de facut. A împacheta pentru luna de miere poate fi o sarcină dificilă în mijlocul agitației planurilor de nuntă. Lista noastră detaliată vă va asigura …
Fotografi Si Fotografia De Eveniment

Fotografia de eveniment – care este adevarul?

Care este adevarul despre fotografi si fotografia de eveniment? Aud des discutii si vad deseori comentarii pe diferitele retele de socializare, legat de costul fotografiei de nunta. De ce fotografii de nunta incaseaza atat …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.