Socializarea si coronavirusul

Socializarea si coronavirusul, cum s-au schimbat sau cum ne-am schimbat in aceasta perioada. Durata medie pe care o petreci in fata ecranului de telefon sau a monitorului s-a dublat in aceasta perioada. Descoperiti ca de fiecare data cand va ridicati telefonul, incepeti sa dati scrol pe ecranul device-ului pe diferite siteuri de stiri sau retele de socializare. In aceasta perioada chiar iti faci timp sa raspunzi mesajelor primite de la mama sau tata, intr-un timp util.

Socializarea Si Coronavirusul

Ce ne dorim si ne lipseste este legatura umana

Asta ne-a luat sau ne-a facut sa constientizam cat de mult conteaza celalalt. Fotograf fiind, lucrul de acasa nu este ceva nou. Puteam si inainte sa raspund la telefonul unui client in pijamale, cu mult inainte de SARS-Cov-2, de epidemia asta de coronavirus. In acelasi timp, liberatatea oferita de meseria de fotograf este inexistenta in aceste zile. Nu mai putem avea contact fata in fata cu clientii nostri. Oportunitatile au denenit limitate in timpul acestei epidemii. nu mai poti pleca si face ce doresti.

#DePeGeam – Cum socializam in vremea coronavirusului

Dacă există un lucru care a devenit clar, este că găsirea de noi modalități de socializare. Lucru care va deveni crucial pentru sănătatea noastră mintală în aceste momente incerte. În întreaga lume, oamenii creativi găsesc modalități de a se conecta cu prietenii, familia, colegii, clienții și chiar străinii. Prin acte aleatorii de bunătate, conexiuni virtuale și fericire împărtășită, ei vor ajute la înfrângerea singurătății autoizolării și a carantinei.

Ce am învățat in timpul carantinei de coronavirus?

Socializarea si coronavirusul

Am repetat dacă pot spune asa, ca și bogatul și săracul sunt egali, la fel de vulnerabili în fata napastelor și a lucrurilor pe care nu le putem controla. Avem totul și nu avem nimic. Împăcarea cu Dumnezeu și împăcarea cu noi înșine. Tine de cu privim, de ce ne închipuim și la ce visam. Cat de altruist sau cât de egoiste sunt telurile noastre. 

In aceste zile pământul renaște, în timp ce noi parca dispărem… Natura se resetează din nou și își reîncepe ciclul, parca sperând ca de aceasta data am înțeles cât este de frumoasa și cât de mult trebuie sa o prețuim. Acum omenirea este în iarna, dar care va trece ușor, ușor. Sperăm ca am învățat ceva din acest episod de singurătate colectiva.

Noi, oamenii, și prin asta nu ma exclud, ci ma includ și pe mine am învățat sa prețuim tot ce este efemer și gol, lipsit de sens și orice valoare adevărată. Am învățat sa valorizam non-valoarea, mândria și fala deșartă. În acest joc ne-am pierdut pe noi înșine și am uitat ce înseamnă să fim oameni cu adevărat. 

Drojdia a devenit mai importanta decât ultimul tip de telefon sau tableta. Sau cel puțin asta a spus google în perioada crizei. 

Totusi, cel mai important este sa nu ne pierdem speranta ca totul va reveni la normal in ceva timp.

Socializarea Si Coronavirusul (2)

Socializarea si coronavirusul in vremea carantinei si a distantarii sociale. Cum ne-a schimbat COVID-19. Socializare vs distantare sociala.

Articole de pe blog:

Pregatirea Miresei

Pregatirea miresei – ce ar trebui sa sti

Pregatirea miresei este o parte importanta a zilei nuntii. Este gandita si regandita de multe ori astfel incat totul sa fie ideal. Insa nu intotdeauna intrunim conditiile ideale, mai ales in ziua nuntii. Pentru …
Decoratiuni De Nunta La Conacul Heldsdorf Din Halchiu 2

Nunta in timpul saptamanii

Desi traditional nuntile se tin in timpul weekend-ului, de ce sa nu ai nunta in timpul saptamanii? De la obținerea punctajului pentru locul de vis până la obținerea de reduceri la stânga, la dreapta …
Idei Pineteres Ok

Sfaturi pentru planificarea nunții cu pinterest

Ce ne-am făcut vreodată fără Pinterest ? Asta spunem mulți dintre noi, cei din industrie, dar nu este cel mai nou și cel mai bun prieten al tuturor. Pinterest este uneori copleșitor, așa că iată cele mai bune …
Cand Nu Se Fac Nunti In 2023 Calendar Bisericesc

Cand nu se fac nunti in 2023 – calendar bisericesc

Cand nu se fac nunti in 2023 – calendar bisericesc. Care sunt posturile si praznicele imparatesti si alte zile din an cand nu se pot face nunti, cel putin nu la biserica. Dupa aproape …
Programul Nuntii

Programul nuntii

PROGRAMUL NUNTII Cateva puncte importante din punctul meu de vedere cu privire la programul nuntii, ca fotograf profesionist de nunta din Brasov. Timpii mentionati mai sus, sunt punctul meu de vedere. Nu sunt generali …
Preturi Chat Gpt

Te intereseaza un pret pentru Chat GPT?

Interogările privind pret GPT prin chat au fost persistente de când crearea gratuită a OpenAI a câștigat popularitate. Deci, cât este? Ei bine, OpenAI pare să lucreze la un răspuns la niveluri. Deși nu există planuri …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.