Fotografii de botez Brasov

Mai jos, puteti privi fotografii de botez Brasov cu Ema Maria. O minune de fetita, zglobie, curioasa si atenta.A fost o adevarata placere sa realizam aceste fotografii de botez cu micuta Ema, mai ales ca ne-a ajuta si fratiorul ei, Sebi. Un baietel jucaus si pus pe sotii, insa in sensul frumos. Ne-a ajutat sa ii captam atentia surioarei sale, iar fotografiile cu cei doi sunt pur si simplu delicioase. Sa nu ii utiam si pe parinti care au stat tot timpul langa noi si au sorbit-o din priviri pe frumoasa lor printesa, in timp ce era fotografiata. Totul a decurs natural, linistit si frumos.

La biserica ortodoxa cu hramul Sfanta Parascheva din Brasovul Vechi, ne-am intalnit cu un vechi prieten. Parintele iacob a fost deosebit de rabdator si bland, desi biserica devenise locul de joaca a lui Sebi, care mai tot timpul fugea cu al sau verisor. Petrecerea de botez s-a desfasurat la Pensiunea 3 Stejari de la Timisul de Jos.
Prajiturile gatite cu drag si cu mult suflet de Alina, mama micutei fotografiate, au fost senzationale. Multumim mult!
Va invitam sa priviti mai jos fotografiile cele mai frumoase din ziua botezului micutei Ema, de unde nu au lipsit ursitoarele.

Fotografii de botez Brasov

Fotografii botez Brasov. Cele mai frumoase fotografii din ziua botezului micutei Ema Maria. Servicii foto video pentru botez in Brasov.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.