Fotograf botez Qosmo Brasov

Fotograf botez Qosmo Brasov, cu Rita Maria. In ziua botezului, a nins asa tare, incat parea ca toata natura a fost curatata si albita pentru micuta faptura. Spre pranz. soarele a aparut pe cer, incalzind atmosfera. Cu ochisorii ei minunati, fetita a fermecat pe toata lumea. Rita este un copil minunat, plin de energie si bucurie, astfel incat, parintii, nasii, dar si bunicii, se topesc dupa ea. Taina Botezului s-a petrecut la Biserica Crestin Ortodoxa din Stupini, cu hramul „Sfintii imparati Constantin si Elena”. Preotul a fost bland si jucaus cu micuta noastra, incercad sa o binedispuna pe Rita. A fost un lucru minunat cand toti cei prezenti din Biserica au rostit impreuna cu nasii Crezul, creand o atmosfera cu adevarat inaltatoare.

Fotograf botez Qosmo Brasov

Petrcerea botezului s-a desfasurat la Hotelul Qosmo, de langa centrul comercial Coresi din Brasov. Totul a fost bine pus la punct, iar atmosfera a fost perfecta, de aceasta ocupandu-se DeeJay Ilie – Marcu Events. Ziua aceasta a fost de vis, iar pntru a va convinge de asta, va invitam sa priviti fotografiile botezului micutei Rita Maria. Suflet micut si pur, iti dorim o viata plina de bucurii, iubire si binecuvantari! Sa atragi bunatate si sa oferi bunatate in toate zilele vietii tale!

Fotograf botez Qosmo Brasov. Foto video botez Hotel QOSMO Brasov. Servicii de fotografie si filmare ziua botezului micutei Rita Maria.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.