Video nunta Hotel Qosmo Brasov

Video nunta Hotel Qosmo Brasov cu Andreea si Stefan. Am realizat acest clip de nunta cu miri nostrii pe parcurusl a mai bine de un an de zile. Am inceput cu sedinta foto dinaintea nuntii lor de la Hotel Qosmo din Brasov, am continuat cu pregatirile din ziua nuntii , cununia religioasa si petrecerea de la sala. Clipul de nunta se incheie cu deschiderea unui nou capitol din viata celor de frumosi miri, cand vor deveni parinti. Pentru ca nu au mai avut timp pentru sedinta foto trash the dress, am realizat la un an de la nunta lor, o sedinta foto de graviduta, unde am surprins cateva sevente cu cei doi viitori parinti.

Video nunta Hotel Qosmo Brasov

Cele mai frumoase momente de la nunta Hotel Qosmo Brasov. Clip ziua nuntii de la QOSMO Brasov. Servicii foto video pentru nunti si botezuri la Hotel Qosmo Brasov.

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.