Cum s-a adaptat industria nuntilor la COVID-19

Industria nuntilor s-a schimbat enorm in ultimul an. Dacă aș putea oferi un slogan pentru anul 2020-2021, iată ce ar fi: „Facem tot ce putem mai bine”. Acest lucru este valabil pentru fiecare persoană din întreaga lume, deoarece COVID-19 a afectat literalmente pe toată lumea într-un fel sau altul. Industria nunților nu este diferită.

Miresele au trebuit să-și schimbe viziunea despre nunta lor de vis. Locatiile de nunta încearcă să găsească modalități sigure de a găzdui evenimente, iar vânzătorii rambursează avansurile pentru diferite evenimente. Niciodată într-un milion de ani nu m-as fi gandit ca a participa la o nuntă ar fi înfricoșătoare sau potențial periculoasă pentru sănătatea mea. Am vrea să cred că industria nunților va reveni și că 2021 va fi mai bun în mod magic, dar adevărul este că nu va fi chiar asa. Suntem pe un teritoriu neexplorat și o mulțime de mirese și lideri din industria nunților sunt îngrijorați.

Mireasa Purtand Masa

Există câteva vești bune – curba pandemiei globale se aplatizează. Furnizorii de servicii de evenimente și restaurantele de nunta se redeschid, iar liniile directoare de distanțare socială se slăbesc încet pentru a permite adunări mai mari.

Miresele rezervă nunți pentru anul in curs sau își duc nunta la anul, in 2022, așa că industria nunților vede încet mai multe venituri. Dacă sunteți în proces de planificare sau de amânare a nunții, iată o imagine de anasmblu cu modul în care industria nunților s-a adaptat și la ce să ne așteptăm în viitor.

Cum se adaptează miresele la covid-19 si industria nuntilor

Nu este ușor să fii mireasă chiar acum. Atât de multe mirese iau decizii cu adevărat dure: ar trebui să anuleze, să amâne, să fugă, să micșoreze sau să aleaga siguranța? Fara indoiala ca vedem un amestec de răspunsuri de la mirese din întreaga lume. Unele mirese nu sunt dispuse să aștepte pentru a se căsători, așa că sunt in cutarea de opțiuni de ceremonie virtuală sau mini sau macar cununia civila sa o organizeze anul acesta. Alte mirese nu sunt dispuse să plătească multi bani pentru o nuntă pe care nu și-o doresc; este o problemă pentru ei să nu poată îmbrățișa sau dansa cu oaspeții lor și să-i oblige pe toți să poarte o mască. Sa fim seriosi, ati participa la un astfel de eveniment?

Trebuie sa te intrebi foarte clar: Ce conteaza cel mai mult pentru tine in acet moment? Dacă sunteți în mijlocul încercării de a decide ce să faceți cu nunta voastra, iată câteva lucruri de luat în considerare:

 • Există ceva negociabil care să vă împiedice să vă schimbați planurile actuale de nuntă? Poate că este un motiv sentimental, precum data nunții este și data în care părinții tăi s-au căsătorit sau un membru al familiei este bolnav și îi vrei acolo pentru ziua ta cea mare.
 • Vă puteți permite să pierdeți bani din avansurile achitate dacă locația dvs. sau vânzătorii nu vă pot rambursa? (Mulți dintre ei sunt dispuși să facă acest lucru acum, nu uitați să îi contactați și să întrebați despre noile lor politici!)
 • Nunta ta de vis poate fi încă obținută dacă o reprogramezi pentru o dată ulterioară?
Fotografii Cununia Civila Primaria Brasov (10)

Schimba-ti abordarea cu privire la nunta

Dacă ați decis să vă schimbați planurile, poate că va trebui să vă schimbați mentalitatea. Concentrați-vă asupra modului în care va fi nunta dvs. acum în loc de cum ar fi trebuit să fie. Iată câteva modalități prin care vă puteți adapta abordarea la planificarea nunții.

 • Cu un număr mare de anulari și plăți în acest an, multe mirese nu sunt dispuse să se sperie pentru o nuntă sau o lună de miere. Decideți ce este potrivit financiar pentru dvs. și pentru mire, în funcție de situația dvs. Multe mirese aleg luna de miere sau se economisesc bani pentru o vacanță viitoare. Câteva mirese chiar și-au anulat bugetul inițial și au pus bani în schimb pentru o casă.
 • Obțineți cunoștințe tehnice dacă nu sunteți deja. Multe dintre întâlnirile și consultările dvs. se vor face online, așa că aflați cum să vă conectați la WhatsApp sau Skype prin desktop, laptop sau o aplicație de pe telefon. Nu știi niciodată când sau unde va trebui să te încadrezi într-o întâlnire digitală!
 • Începeți un site de nunți dacă nu ați făcut-o deja. Acesta este cel mai bun și mai simplu mod de a comunica cu oaspeții dvs. despre orice actualizări, modificări sau întrebări pe care le pot avea cu privire la nunta dvs. Acum este un moment bun pentru a lua în considerare și o invitație de nuntă digitală cu carduri de răspuns digitale, dacă nu le-ați trimis!
 • Fii pregătita să te adaptezi la noile reguli, reglementări și așteptări. Furnizorii încep să se ocupe încet, mai ales când se apropie 2022, așadar anticipați mai multă flexibilitate și răbdare în timp ce încercați să vă conectați cu furnizorii de servicii pentru nunta.
 • Mizați pe un planificatorul de nuntă sau rezervați-vă unul cât mai curând posibil. Ei vor fi cel mai bun prieten al tău în timp ce încearcă să navigheze în acest nou mod de planificare a nunții. În plus, nu au un atașament emoțional față de nunta ta, așa că, dacă trebuie să anulezi un vânzător, să-ți schimbi locul de desfășurare sau să-ți reduci lista de invitați, te pot ajuta să iei acele decizii grele.
 • Fiți atenți la lucrurile pe care le-ați cumpărat deja dacă se apropie data inițială a nunții. Rochia de mireasă de care v-ați îndrăgostit s-ar putea potrivi unei nunți de primăvară și a unui loc exterior, dar acum vă căsătoriți toamna. Găsiți câteva accesorii noi pentru a vă adapta la noul sezon. Culorile dvs. se pot schimba sau este posibil să nu utilizați o parte din decorul cumpărat. Fii pregătiti să faceti schimbări și să fiti în regulă cu asta. Este o pastilă dură de înghițit, dar totul se va rezolva până la urmă.
 • Cunoaște-ți resursele COVID-19. Multe reviste de mireasă, bloguri, grupuri de Facebook etc. elaborează conținut uimitor pentru a ajuta mirese să navigheze în acest „nou normal” al planificării nunții. De asemenea, puteți găsi grupuri de sprijin pentru mirese, piețe pentru cumpărarea sau vânzarea de decoruri și site-uri web pentru inspirație la nuntă. Amintiți-vă, nu sunteți singuri în asta!
Localurile Si Salile De Nunta Brasov Si Covid 19

Localurile si salile de nunta Brasov si covid-19 legat de industria nuntilor

Căutarea localului de nunta nu mai este aceeași. Miresele pur și simplu nu își petrec timpul în vizite fizice și pur și simplu nu este sigur. Ce vă puteți aștepta este ca tururile virtuale să rămână în jur pentru o vreme. Multe locații și-au îmbunătățit într-adevăr prezența online acum că este una dintre singurele modalități de a le contacta.

De asemenea, cheltuiesc timp și bani, dacă își permit, pentru a-și extinde spațiul în aer liber. Sunt planificate mai multe nunți în aer liber și este cea mai sigură opțiune de a organiza o nunta in acest an. De asemenea, investesc în măsuri de siguranță suplimentare – de exemplu semne care le amintesc oaspeților despre distanța socială.

Ceea ce veți vedea, de asemenea, sunt mai multe opțiuni de pachet și oferte. Localurile de nunti de astăzi vor fi mai dispuse să încalce propriile reguli și să permită modificări sau modificări pentru a găzdui o nunta doar pentru a-și păstra afacerea. Întrucât datele nunții de sâmbătă sunt deja rezervate in mare lor majoritate, luati in considerare cat se poate de serios duminicile si poate si vinerile și chiar zilele lucrătoare ca noi opțiuni pentru data nunții.

Cel mai bun sfat pentru mirese care cauta o sala pentru nunta in Brasov? Faceți-vă cercetările online. Consultați site-ul web și platformele de socializare, găsiți recenzii de la fostele mirese și contactați restaurantele ce organizeaza nunti in Brasov cu orice întrebări aveți! Veti ramane surprinsi ca unii dintre marile sali de nunti din Brasov s-a inchis. Nimanui nu ii convine sa plateasca un an sau poate chiar mai mult chirie fara sa incasase nici un ban, doar pentru a tine o locatie.

Cum se adaptează furnizorii la covid-19

La fel ca localurile de nuntă, mulți furnizori trebuie să schimbe modul în care își desfășoară activitatile specifice. Din păcate, majoritatea furnizorilor de servicii pentru nunta sunt proprietari de întreprinderi mici, așa că toți au avut de suferit intr-un mod semnificativ de la închiderea localurilor incoace. Mulți au fost nevoiți să restituie avansurile și să găsească noi modalități de a face venituri. Iată o privire asupra modului în care diferiți furnizori de servicii pentru nunta își schimbă afacerea.

Planificatorii de nunți si covid-19

Organizatorii de nunți sunt obișnuiți să organizeze spectacolul, dar acum trebuie să facă mai multe sarcini ca niciodată. Ei negociază mai mult cu furnizorii si localurile, în timp cantaresc și iau decizii dure în numele dvs. Unii organizatori de nunți organizează și alte evenimente speciale, dar acele evenimente au fost, de asemenea, anulate sau amânate, așa că se luptă cu adevărat să inventeze noi afaceri în acest moment. Încearcă mai mult ca oricând să înțeleagă și să comunice excesiv cu miresele lor cât pot de mult.

Fotografii Si Videografi De Nunti Din Brasov

Fotografii si videografi de nunti din Brasov

O mulțime de fotografi și videografi spun că cererile pentru nunti au scăzut enorm, mai ales la apogeul pandemiei. La fel ca planificatorii de nunți, o bună parte din veniturile lor se bazează pe nunți – mulți fotografi erau obișnuiți să fotografieze 40-50 de evenimente pe an.

Vestea bună este că multe cupluri încă rezervă sesiuni de logodnă, fotograful trebuie doar să devină creativ. Multi dintre fotografii cu care am discutat in aceasta perioada au fotografiat mai multe botezuri sau cununii civile. Încearcă să găsească modalități de a obține fotografiile dorite fără a se apropia prea mult. O altă sursă de venit a fost vânzarea de printuri prin albume de nuntă online. S-ar putea să nu fie mulți bani, dar este ceva. O mulțime de videografi intenționează să cumpere o dronă sau GoPro, astfel încât să poată captura mai multe nunți la distanță.

Formatiile de muzica pentru nunti si DJ nunta Brasov

Poate acestia au fost cei mai loviti de pandemie. Pentru ca adunarile de persoane au fost complet interzise, iar distantarea sociala a fost necesara, chiar vitala in aceasta perioada tulbure. Va dati seama ca este imposibil sa faci o hora cu distantare sociala. Formatiile de nunta Brasov si Dj de nunta Brasov au petrecut mai mult timp sa isi promoveze melodiile si playslit-urile. Poate multi dintre acestia au investit intr-un website nou sau au lucrat mai mult la SEO pentru a fi printre primii in cautari cand nuntile isi vor reveni la normal.

Retaileri și designeri de rochii din industria nuntilor

Unul dintre lucrurile pe care le așteptăm cel mai mult în industria de organizari de evenimente si nunti este lansarea liniei sezoniere de nuntă! Abia așteptăm să vedem ce este nou și ce este la modă pentru sezon. Datorită COVID-19, mulți designeri omit lansarea de toamnă și își economisesc ideile creative pentru primăvară. Mai nou mastile de nunta sunt o protecție suplimentară pentru acoperirea miresei. Cel mai nou accesoriu care este foarte la modă (dacă nu obligatoriu) chiar acum. Fie că sunteți în căutarea unei măști care să se potrivească cu rochia de mireasă în fildeș, alb sau dantelă, fie că vă coordonați cu culorile nunții dvs., comercianții le fabrică. Măștile de pânză pentru mirese sau miri sunt cusute manual au buzunare de filtrare și sunt de fapt foarte frumoase. Acestea pot fi personalizate in diferite moduri si culori, ca sa se potriveasca stilului vostru.

Industria De Nunta Din Brasov

Cum arată viitorul legat de industria nuntilor?

În ansamblu, nu putem controla viitorul industriei de nunta – doar viitorii miri. Industria nunților isi va reveni treptat, dar calendarul va depinde de momentul în care cuplurile logodite se simt suficient de sigure pentru a găzdui nunți mai mari.

Când nunțile și evenimentele revin, se așteaptă nunți mai mici și mai intime. Cuplurile găsesc modalități de a reduce costurile, de a fi unice și netradiționale. Cu toate acestea, unii experți în nunți spun că se poate întâmpla contrariul. Întârzierile și amânările multiple ale evenimentelor planificate în 2020 si 2021 ar putea duce la planuri și așteptări mai mari și mai bune de nuntă pentru 2022. Indiferent de mărimea sau costul nunților viitoare, putem anticipa un an încărcat în viitor, deoarece oamenii din întreaga lume încearcă să compenseze toate nunțile, evenimentele, absolvirile și zilele de naștere care nu au fost sărbătorite anul acesta. Cu siguranta va fi o explozie in anul 2022, speram ca de bucurie! Pana tunci, pastrati masurile de distantare sociala si de preventie recomandate de autoritati.

Sfaturi daca doriti organizarea nuntii in 2022 in Brasov

 • In primul rand ganditi-va bine.
 • Rezervati cat se poate de repede o data pentru 2022, pentru ca va fi cel mai ocupat an cu evenimente de multi ani incoace.
 • Aveti incredere in viitor, in voi si in alegerea pe care o faceti.
 • Cumnicati cu ceilalti furnizori pentru a muta data nuntii asta daca nu sunt deja ocupati in 2022.

Industria nuntilor si COVID-19 in timpul pandemiei. Cum s-a adaptat industria nuntilor la COVID-19. Organizarea de nunti si coronavirusul.

Articole asemanatoare:

Articole de pe blog: