DJ nunta botez Brasov

DJ nunta botez Brasov – DJ Nunta Botez Brasov – muzica petrecerii tale!

Va recomand DJ nunta botez Brasov pe Adi Grecu.
Il cunosc personal de 5 ani si am lucrat impreuna la mai multe evenimente, atat nunti, cat si botezuri. Pot spune cu toata sinceritatea ca nu veti gasi un DJ in Brasov mai bun ca Adi. Este o persoana serioasa, deschisa, volubila si prietenoasa.

DJ nunta botez Brasov

Cum l-am cunoscut pe Adi Grecu ca DJ nunta botez Brasov?

Fotografiam la o nunta la Casa Venus din Brasov, mi-am pozitionat blitz-urile cum am putut mai bine, sa luminez ringul de dans, in special pentru dansul mirilor. Din pacate, sau din fericire, am asezat un stativ langa o boxa de-a lui Adi. Consideram ca acolo va fi cel mai protejata. Insa, in timpul petrecerii, la cateva ore dupa ce am pus blitz-ul, Adi a venit la mine cu blitz-ul in mana. Era spart. Daduse peste el. M-a intrebat cat face, sa nu imi fac probleme, ca mi-l achita. Am ramas surpins de corectitudinea si seriozitatea lui, iar de atunci am ramas si prieteni. Mi-a achitat blitz-ul aproape integral (nu era nou).
Cred ca asta spune mult despre un om, dar si despre interactiunea lui cu oamenii din jur. Adi, isi respecta munca, e corect si deasemenea, ii respecta pe cei din jur.

In continuare, il las pe Adi sa va spuna cateva cuvinte despre el.

Dj evenimente Brasov

Despre DJ Adi Grecu ca DJ nunta Brasov

Sa distrezi oamenii prin muzica e un ideal la care multi oameni incearca sa ajunga.
Anul 1980, cand tata a adus acasa un magnetofon Majak, a fost anul in care am inceput sa fiu fascinat de muzica, dar si de aparatura muzicala. Am avut norocul de a creste cu muzica buna a anilor 70-80, am fost martor la aparitia hiturilor anilor ’90-2000 asa ca, e o placere pentru mine sa pun muzica.
Se spune ca, cei mai fericiti oameni sunt cei care muncesc zi de zi, facand ceea ce le place…

dj nunta brasov

Servicii oferite de DJ nunta botez evenimente Brasov - DJ Adi Grecu

DJ Nunta Brasov

Aveti nevoie de un DJ pentru nunta dumneavoastra din zona Brasov? Eu, va pot oferi servicii profesionale de sonorizare pentru evenimente in Brasov, la preturi avantajoase. Muzica este cel mai important element in crearea atmosferei unui eveniment. Alegerea unui DJ cu experienta contribuie la succesul evenimentului dumneavoastra. Va punem la dispozitie: DJ, sonorizare profesionala, lumini de scena si lumini arhitecturale, lasere, fum greu.

DJ Botez Brasov

Aveti nevoie de un DJ pentru botez? Va pot oferi servicii profesionale de sonorizare si DJ pentru botez in Brasov si alte localitati ca: Fagaras, Poiana Brasov, Sanpetru, Rasnov, Predeal, Bran, Moieciu, Zarnesti, Prejmer, Halchiu, Ghimbav, Cristian, Codlea. Va punem la dispozitie sunet profesional, de la branduri renumite Electrovoice Evolve 50, Electrovoice EKX, controller Pioneer DDJ SZ, microfon Shure , schela profesionala de lumini cu 6 Moving Head beam. Cu DJ botez Brasov, evenimentul dumneavoastra va fi un succes!!

DJ Evenimente corporate Brasov

DJ evenimente Brasov va ofera servicii profesionale de Sonorizare si DJ pentru evenimente in Brasov si alte orase. Pot sonoriza orice eveniment, indiferent de amploarea acestuia. Luminile de scena creaza o ambianta placuta si dau dinamism evenimentului.

DJ Petrecere Brasov

Vreti ca petrecerea dumneavoastra sa fie un succes? Apelati la DJ evenimente Brasov! Va oferim servicii profesionale de sonorizare cu DJ si lumini de scena, masina de fum, Karaoke, atat pentru petreceri, cat si pentru zile onomastice, lansari de produse, baluri. Sunt pregatit pentru orice provocare!

Lumini arhitecturale

Luminile arhitecturale Brasov, sunt acele proiectoare speciale care dau culoare oricarei incaperi sau cladiri. Beneficiind de cea mai noua tehnologie in domeniu (LED RGB), proiectoarele pot fi programate sa lumineze intr-o singura culoare sau, putem alege impreuna atat culorile pe care le doriti, cat si intervalul de timp la care sa se schimbe.

Gheata carbonica Brasov

Gheata Carbonica Brasov, fumul greu sau ceata densa joasa, vor face din dansul mirilor cel mai frumos si asteptat moment al nuntii, iar mirii, dar si invitatii o sa aprecieze la maxim atmosfera de poveste. Veti pluti pe nori densi de fum alb, fara sa va faceti griji ca este inecacios ori toxic, caci este rezultat din apa combinata cu azot.

DJ Nunta Botez Brasov. DJ evenimente corporate Brasov. DJ Brasov. DJ profesionist nunti, botezuri, petreceri firma Brasov, Bran, Predeal, Rasnov, Moieciu. Cine este DJ Adi Grecu, din punctul meu de vedere si ce servicii iti poate oferi pentru evenimentul tau.