Album nunta coperta foto Brasov

Album nunta coperta foto Brasov – un album de nunta realizat cu coperti fotografice laminate, tip hardcover. Copertile sunt cartonate si laminate, pentru o mai buna rezistenta in timp a albumului nuntii.
Mirii si-au dorit mai multe albume de nunta. unul pentru ei, albumul nuntii, cate unul pentru fiecare pereche de parinti si unul pentru nasi. Au primit bonus albumul mic, tip pocket si o cutie pentru albumul mare.
Fiecare album are fotografii diferite, acestea fiind alese de miri. Fotografiile ce apar in cele 4 albume au fost editate si asezate in colaje. Mirii dandu-si acordul pentru printul albumelor de nunta. Dupa ce am primit OK-ul din partea mirelui si a miresei, le-am trimis la print. Albumele digitale pe care le realizam, sunt printate de cei de la Emotion Albums.
Coperta este realizata din trei bucati, iar colturile copertii, au coltare metalice argintii.
Colajele au fost printate pe hartie fotografica mata, la dimensiunea de 30×60, 20×40 si 10x20cm.

Albumul a fost realizat de cei de la Emotion Albums – producator de albume handmade, pentru care le multumim.

Album nunta coperta foto Brasov – fotografii cu albumul printat

Album nunta coperta foto Brasov. Albume handmade nunti sau botezuri. Realizare grafica albume de nunta sau botez. Grafica personalizata albume fotocarte.

Cauti fotograf care sa iti realizeze albumul de nunta sau de botez ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta realizarea albumului de nunta sau botez. Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta voastra. Ne dorim sa fiti cat se poate de incantati de albumul vostru de nunta sua de botez!

Pe aceasta pagina puteti sa vizualizati albumele pe care noi le-am creat cu fotografiile realizate. Album foto personalizat, va ofera posibilitatea de a realiza albumul de nunta sau botez, asa cum va asteptati. Modul nostru de lucru este foarte simplu. Noi realizam fotografiile, voi le alegeti pe cele mai frumoase si emotionante, pe care le doriti in album, dupa care noi le retusam si le asezam in colaje pentru album foto nunta. Este important ca voi sa vedeti albumul inainte ca el sa fie trimis la print. Dupa ce avem acordul vostru il trimitem la print si in maxim 14 zile albumul va fi in bratele voastre.

La cerere realizam si albume cu fotografiile care care nu le-am realizat noi,
daca nu ati fost multumimti de serviciile oferite de alti fotografi.

Copertile albumelor de nunta sau botez, se pot realiza din piele naturala. imitatie de piele, diverse materiale textile, acryl si bineinteles din fotografii laminate. Fiecare pereche de miri isi alege fotografiile din albume digitale, pentru ca sunt albumele lor si este normal ca in ele sa apara fotografiile care le sunt pe plac. Din experienta noastra acesta este cel mai usor si mai eficace mod de a realiza albumul de nunta.

Colajele albumelor fotocarte pot fi printate pe hartie lucioasa metalica, lucioasa simpla, mat raster, mat cristal, deep matte si canvas. Pot exista o multitudine de personalizari pentru albume fotocarte pe care le realizam, astfel incat sa coincida cu gusturile voastre.