Cum sa iti anunti logodna

Cum Sa Iti Anunti Logodna

Cum sa iti anunti logodna? El te-a intrebat, iar tu ai raspuns „DA”. Visul a devenit realitate, te vei casatori. Chiar daca totul ti se pare foarte complicatin acest moment, linisteste-te. Hai sa o luam pas cu pas.

Împărtășirea Veștii bune

Acum este timpul să-ți anunți logodna pentru a împărtăși veștile bune parintilor tai sai parintilor lui. De asemenea, trebuie să vă planificați ziua foarte specială; „cum”, „când” și „unde”, îmi vin imediat în minte.

Cu siguranță este necesar un plan de acțiune, iar alegerea momentului potrivit pentru a oferi vestea fericită este importantă. Trebuie să vă asigurați că nimeni nu se simte lăsat deoparte sau jignit auzind știrile doar întâmplător.

Cine este norocosul?

Desigur, s-ar putea să-ți prezinți viitorul soț ca pe cineva pe care familia și prietenii tăi îl cunosc deja sau, dimpotrivă, un personaj pe care nu l-au cunoscut niciodată. Sau poate fi necesar să-ți anunți partenerul de nuntă ca pe cineva care nu este „aroma lunii” împreună cu alți prieteni! Se poate și se întâmplă.

Fiind sensibil

Este posibil să aveți un frate mai mare care a căutat site-urile de întâlniri, dar nu a reușit încă să găsească un partener. Va fi important să vă împărtășiți vestea fericită cu blândețe și cu sensibilitate față de situația lor.

Este posibil ca părinții tăi să treacă printr-un divorț aspru și gândul că stau unul lângă celălalt îi umple pe amândoi de groază. Dacă acesta este cazul, atunci trebuie să te gândești foarte atent și sensibil la modul în care le încorporezi pe ambele în aranjamentele tale de nuntă. Ar trebui să stea împreună sau la capetele opuse ale mesei de sus ? Poate fi dificil.

Sfaturi rapide:

  • Vorbește cu părinții tăi și cu potențialii socri individual pentru a le oferi vestea bună.
  • Faceți ambele seturi de părinți să simtă că fac parte din procesul de luare a deciziilor și de planificare.
  • Reunește membrii ambelor familii cât mai curând posibil pentru a-i ajuta să se cunoască unul pe celălalt. Acest lucru este cu adevărat important deoarece toți va trebui să lucrați în armonie pentru ca nunta voastră să fie un succes.
  • Fii sensibil la sentimentele altora. Acesta poate fi un moment foarte fericit pentru tine, dar poate un pic trist pentru alții care nu sunt atât de norocoși în circumstanțele lor personale.