Cum sa iti anunti logodna

Cum Sa Iti Anunti Logodna

Cum sa iti anunti logodna? El te-a intrebat, iar tu ai raspuns „DA”. Visul a devenit realitate, te vei casatori. Chiar daca totul ti se pare foarte complicatin acest moment, linisteste-te. Hai sa o luam pas cu pas.

Împărtășirea Veștii bune

Acum este timpul să-ți anunți logodna pentru a împărtăși veștile bune parintilor tai sai parintilor lui. De asemenea, trebuie să vă planificați ziua foarte specială; „cum”, „când” și „unde”, îmi vin imediat în minte.

Cu siguranță este necesar un plan de acțiune, iar alegerea momentului potrivit pentru a oferi vestea fericită este importantă. Trebuie să vă asigurați că nimeni nu se simte lăsat deoparte sau jignit auzind știrile doar întâmplător.

Cine este norocosul?

Desigur, s-ar putea să-ți prezinți viitorul soț ca pe cineva pe care familia și prietenii tăi îl cunosc deja sau, dimpotrivă, un personaj pe care nu l-au cunoscut niciodată. Sau poate fi necesar să-ți anunți partenerul de nuntă ca pe cineva care nu este „aroma lunii” împreună cu alți prieteni! Se poate și se întâmplă.

Fiind sensibil

Este posibil să aveți un frate mai mare care a căutat site-urile de întâlniri, dar nu a reușit încă să găsească un partener. Va fi important să vă împărtășiți vestea fericită cu blândețe și cu sensibilitate față de situația lor.

Este posibil ca părinții tăi să treacă printr-un divorț aspru și gândul că stau unul lângă celălalt îi umple pe amândoi de groază. Dacă acesta este cazul, atunci trebuie să te gândești foarte atent și sensibil la modul în care le încorporezi pe ambele în aranjamentele tale de nuntă. Ar trebui să stea împreună sau la capetele opuse ale mesei de sus ? Poate fi dificil.

Sfaturi rapide:

  • Vorbește cu părinții tăi și cu potențialii socri individual pentru a le oferi vestea bună.
  • Faceți ambele seturi de părinți să simtă că fac parte din procesul de luare a deciziilor și de planificare.
  • Reunește membrii ambelor familii cât mai curând posibil pentru a-i ajuta să se cunoască unul pe celălalt. Acest lucru este cu adevărat important deoarece toți va trebui să lucrați în armonie pentru ca nunta voastră să fie un succes.
  • Fii sensibil la sentimentele altora. Acesta poate fi un moment foarte fericit pentru tine, dar poate un pic trist pentru alții care nu sunt atât de norocoși în circumstanțele lor personale.

Articole de pe blog:

Foto Nunta Brasov (48)

Cum sa ai cele mai frumoase fotografii de nunta – din punctul de vedere al unui fotograf profesionist de nunta.

Cum sa ai cele mai frumoase fotografii de nunta – din punctul de vedere al unui fotograf profesionist de nunta. Sunt fotograf profesionist de nunta de mai bine de 8 ani. Mai jos, regasiti …
obiceiuri biserica in ziua nuntii

Obiceiuri si traditii la slujba religioasa in ziua nuntii

Obiceiuri si traditii la slujba religioasa in ziua nuntii – de care sa tineti cont in ziua nuntii voastre. Traditii cununia religioasa la romani, pe care le-am adunat la nuntile la care am participat. …
Cand Nu Se Fac Nunti In 2023 Calendar Bisericesc

Cand nu se fac nunti in 2023 – calendar bisericesc

Cand nu se fac nunti in 2023 – calendar bisericesc. Care sunt posturile si praznicele imparatesti si alte zile din an cand nu se pot face nunti, cel putin nu la biserica. Dupa aproape …
Ce Este Gendersex Reveal

Ce este gender/sex reveal?

Petrecerea de gender/sex reveal este o petrecere organizată de cupluri în timpul sarcinii pentru a dezvălui sexul copilului pe care îl așteaptă. În timpul acestei petreceri, cuplul sau persoana gravidă dezvăluie sexul copilului într-un …
Anul Iepurelui

Anul iepurelui: ce ne spune zodiacul chinezesc despre logodne, nunți și copii în acest an

Anul Iepurelui a avut inceput pe 22 ianuarie 2023, aducând cu el câteva vești bune: Anii iepurelui înseamnă pace și speranță, în special pentru cei care se angajează în noi aventuri, cum ar fi …
Black Friday Pro 2021 F64

Black Friday PRO 2021 F64

Black Friday 2021 F64 – ce ai pierdut. In fiecare an voiam sa fac comparatia Black Friday PRO F64 cu anul trecut, insa nu am gasit pe nicaieri toate produsle care au fost la …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.