Culoarea anului 2023 Pantone – Viva Magenta

Culoarea Anului 2023 Pantone

Culoarea anului 2023 aleasa de Pantone este Viva Magenta. Un amestecintre doua culori, rosu si albastru,o culoare calda cu accente de rece. Cei de la Institutul Pantone spun ca este o culoare „curajoasa si vibranta”. Acest ton de culoare superba, emana energie si bucurie. Face parte din familia culorii roșie și reprezintă o nuanță plină de curaj, ce ne pune zâmbetul pe buze prin unicitatea ei și ce ne va prezenta un nou capitol, ce începe în noul an, 2023.

Iata ce a declarat directorul executiv al Institutului Pantone, Leatrice Eiseman: ,,În această eră a tehnologiei, căutăm să ne inspirăm din natură și din ceea ce este real. PANTONE 18-1750 Viva Magenta descinde din familia culorii roșu și este inspirat de roșul coșenilei, unul dintre cei mai prețioși coloranți aparținând familiei coloranților naturali, precum și unul dintre cei mai puternici și strălucitori pe care i-a cunoscut lumea. ”

Cum Se Alege Culoarea Anului La Institutul Pantone

Cum alege Institutul Pantone culoarea anului 2023

Culoarea anului este aleasa de Institutul Pantone de mai bine de 20 de ani. Culorile alese cele mai cunoscute au fost ,,Ultimate Gray”, ,,Illuminating”, ,,Classic Blue”, ,,Very Peri” și ,,Rose Quartz”. Insa cum se alege culoarea. Experții Institutului Pantone analizează în detaliu tendințele din modă, cultură, artă, design, dar și schimbările sociale împreună cu evenimentele actuale.

Bazandu-se pe aceste cercetari, expertii Institutului Pantone aleg culoarea care sa reflecte tendintele pe de o parte si pe de alta parte le si formeaza prin nuanta aleasa. Tot ce tine de arta este influentat de acesta culoare pe care Institutul Pantone o alege anual.

Pantone 2023 Viva Magenta

Viva Magenta în design de ambalaje și multimedia

Puternic și plin de putere, PANTONE 18-1750 Viva Magenta este o atenție care devine roșie ilustrativă a unui nou semnal de putere. Electrizant și fără limite, un roșu animat care iese instantaneu în evidență și captivează privirea. 

Îndrăzneț, plin de inteligență și cuprinzător de toate, o nuanță roșie hibridă care se încadrează confortabil asupra fizicului și virtualului în lumea noastră multidimensională, PANTONE 18-1750 Viva Magenta întâmpină pe oricine și pe toată lumea cu aceeași vervă pentru viață și spirit rebel, făcându-l un nuanță ideală pentru o gamă largă de aplicații grafice, ambalaje și design multimedia.

Institutul Pantone Culoarea Anului 2023

Viva Magenta Frumusețe și păr

Curajos și neînfricat, PANTONE 18-1750 Viva Magenta face o declarație îndrăzneață pentru ochi, unghii, buze și păr într-o varietate de finisaje și aplicații, de la sclipici și glam până la mat praf.

Poate fi o culoare pe care sa o folositi in ziua nuntii fie ca machiaj pe buze si pe ochi. De asemenea Viva Magenta poate fi o culoare vibranta potrivita pentru aranjamentele florale, meniurile de nunta si de ce nu invitatiile pentru nunta.

Articole de pe blog:

Bard Is An Experiment

Google deschide acces anticipat la rivalul său ChatGPT, Bard

Utilizatorii din SUA și Marea Britanie se pot alătura unei liste de așteptare pentru acces, dar Google lansează Bard cu prudență și subliniind că chatbot-ul AI nu este un înlocuitor pentru căutare. Astăzi, Google …
Save The Date Toamna (50)

Cum sa iti ajuti fotograful de nunta sa te cunoasca

Cum sa iti ajuti fotograful de nunta sa te cunoasca? Relația ta cu fotograful de nuntă este foarte importantă. Cu cât fotograful tău te înțelege mai bine pe tine și planurile tale pentru ziua respectivă, …
Cum Sa Iti Anunti Logodna

Cum sa iti anunti logodna

Cum sa iti anunti logodna? El te-a intrebat, iar tu ai raspuns „DA”. Visul a devenit realitate, te vei casatori. Chiar daca totul ti se pare foarte complicatin acest moment, linisteste-te. Hai sa o …
Cum Sa Faci O Nunta Cu Economii Reducerea Costurilor Nuntii

Cum sa faci o nunta cu economii – reducerea costurilor nuntii – planificare nunta

Cum sa faci o nunta cu economii mai ales dupa o criza de coronavirus – planificare nunta? Întâi vine dragostea, apoi vine căsătoria și apoi platile legate de ziua nuntii. Ghiciti ce? Există un …
Cum Aleg Un Fotograf Culinar

Cum aleg un fotograf culinar?

Cautati un fotograf culinar pentru a obtine cele mai bune imagini pentru produsul culinar creat?  Fotografia culinară este un gen de fotografie specializat în realizarea de imagini de calitate a mâncărurilor și băuturilor, cu …
Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Nunta Domeniul Dambul Morii

Nunta in aer liber in Brasov

Cauti locatii de nunta in aer liber din Brasov? Inainte de toate trebuie sa stiti ca Arhiepiscopia Bisericii Ortodoxe a Ardealului nu da binecuvantarea pentru slujbe de cununie tinute in aer liber, numai in …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.